Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovský šok pre Jasminu Alagič: Utiekla z pódia a... Vydesená až na SMRŤ!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Hľadanie talentov v šou Československo má talent je v plnom prúde. Neodmysliteľnou súčasťou je aj moderátorka Jasmina Alagič, ktorá svojim elánom dodáva tú pravú emóciu do moderovania. Ale teraz... Utiekla z pódia a zostala vydesená až na smrť!

Šou Československo má talent sa tento rok prvýkrát objavila na jojkárskej obrazovke už začiatkom septembra. Odvtedy bolo nájdených veľa sľubných talentov, ktoré porotu nesmierne prekvapili. Taktiež bolo rozdaných niekoľko zlatých buzzerov, ale stále nie všetky! Súťažiaci majú ešte stále šancu ohúriť. Niektorí sa snažia na porotcov zapôsobiť milým dojmom, ale iní chcú zistiť ich najväčší strach.

Prekvapivým momentom tohto ročníka je vystúpenie desivého kúzelníka, ktorý svojím kúzlom dostal naozaj každého. Na pódium prišiel so sekerou, čo je celkom dosť odvážny krok. Už jeho príchod pôsobil sám o sebe hrôzostrašne a maska, ktorú mal na tvári tomu dodávala len väčšie grády. Všetkým tuhla krv v žilách!

Klek Entós iluzionista a kúzelník prišiel porotcom ukázať súhrn ich najväčších strachov. Z jeho vystúpenia boli všetci totálne vydesení až na smrť! Pre svoje vystúpenie potreboval určitú pomoc a vybral si sympatickú moderátorku. Rozhodol sa, že všetkým ukáže jej nočnú moru. Svojou šou ju tak vystrašil, že doslova pred ním musela utiecť.

Obrovský šok pre Jasminu
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV JOJ)

Jaro Slávik, ktorý nemá veľmi v láske kúzelníkov, ostal šokovaný a vyjadril sa, že je to jednoznačné áno! Takže v konečnom dôsledku sa mu podarilo naozaj všetkých vystrašiť a jeho číslo bolo ohromujúce.

Obrovský šok pre Jasminu Alagič: Utiekla z pódia a... Vydesená až na SMRŤ! (Zdroj: TV JOJ)

Aj, keď sa vám bude zdať, že to, čo vidíte je skutočné, môžete sa veľmi ľahko mýliť. Už zajtra si výsledok jeho šou môžete pozrieť a určite poriadne vydesí aj vás!

 

Viac o téme: Jasmina AlagičČeskoslovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu