Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

HROZIVÁ NEHODA bývalého moderátora Markízy: Utrpel VÁŽNE zranenia... Do nemocnice ho prevážal VRTUĽNÍK!

Bývalý moderátor Markízy Dag Palovič mal vážnu nehodu.
Bývalý moderátor Markízy Dag Palovič mal vážnu nehodu. (Zdroj: Polícia SR)

ŠAHY - Pri dopravnej nehode medzi Šahami a Preseľanmi nad Ipľom v okrese Levice sa ťažko zranil 47-ročný motocyklista. Nehoda sa stala v utorok 9. augusta v podvečerných hodinách. Ako sa ukázalo, spomínaným zraneným bol bývalý moderátor Markízy Dag Palovič. Utrpel vážne zranenia, do nemocnice ho prevážal vrtuľník!

Podľa informácie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre 28-ročný vodič vozidla Opel Astra pravdepodobne nedodržal bezpečnú vzdialenosť a narazil do pred ním idúceho motocykla Yamaha. Náraz vymrštil motocyklistu na čelné sklo auta, odtiaľ spadol na cestu pred auto.

 

MOTOCYKLSITU NABRAL ZOZADU NEPOZORNÝ VODIČ. ZRANENÉHO MUŽA PREVÁŽAL DO NEMOCNICE VRTUĽNÍK Dopravní policajti z Levíc...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Wednesday, August 10, 2022

S ťažkými zraneniami bol bývalý moderátor Markízy prevezený vrtuľníkom do Fakultnej nemocnice v Nitre. V danej veci sa začalo trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. O prípade na svojom facebookovom profile informovala aj polícia. „Motocyklistu nabral zozadu nepozorný vodič. Zraneného muža prevážal do nemocnice vrtuľník,“ znie titulok príspevku, ktorí muži zákona doplnili aj hrozivými fotkami. 

Dag Palovič sa dnes živí ako profesionálny pokerový hráč, no v minulosti ho Slováci mohli evidovať aj ako moderátora televízie Markíza. Na obrazovkách uvádzal telefonickú hru Hádaj, na čo myslím. Prajeme mu skoré uzdravenie. 

Viac o téme: NehodaDag Palovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu