Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markizácky moderátor ukázal sestru: TRPKÝ OSUD... Oboch si našla RAKOVINA!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Moderátora Vratka Sirágiho zrejme netreba nikomu predstavovať. Sympatický fešák patrí medzi najpopulárnejšie mladé tváre televízie Markíza a mnohí mu už predpovedali žiarivú budúcnosť. Aktuálne sa mu mimoriadne darí, no vždy to tak nebolo...

Vratko už dávnejšie priznal, že svojho času bojoval s onkologickým ochorením. „Ako 20-ročnému mi diagnostikovali zhubný nádor semenníkov, tak som strávil pol roka na chemoterapiách v Onkologickom ústave sv. Alžbety a porazil to,” povedal svojho času pre portál markiza.sk sympatický moderátor, ktorému sa, chvalabohu, zápas s rakovinou podarilo vyhrať.

Teraz prezradil, že v ich rodine nie je sám, kto zvádzal takýto boj. Táto desivá diagnóza v minulosti postretla aj jeho sestru. „Nikdy neverte nikomu, kto vám povie, ako zlé a beznádejné to v živote je. Sila v človeku vie byť brutálna. Ako stredoškoláčka stála pri mne, keď som bojoval na onkologickom lôžku a pár rokov nato sa na tom istom lôžku ocitla ona sama. Dvaja súrodeneckí tvrdohlavci, dve rakoviny,” napísal Vratko k záberu, kde s túli k svojej sestre, ktorá nedávno oslávila 30. narodeniny. 

Markizácky moderátor ukázal sestru:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram V.S.)

„Životná skúsenosť, ktorá bola doposiaľ našou najväčšou skúškou. Sme tu dvaja 30-nici, ktorí si ťažkú hlavu robia z naozaj máločoho. Vďační, že môžeme a chceme. Mnohí z vás mi píšu, že vám robí dobrú náladu môj pozitivizmus. Veľa z neho ma naučila moja sestra. Sila v človeku dokáže byť brutálna, skúsme jej veriť, dokáže divy,” znie silný odkaz od Vratka, k čomu sa nedá povedať nič iné ako - klobúk dole! 

Markizácky moderátor ukázal sestru:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram V.S.)

Viac o téme: SestraVratko Sirági
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu