Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Po takmer roku sa ukázala: Najnovšie FOTO Mariky Gombitovej... Aha, ako teraz vyzerá!

Marika Gombitová Zobraziť galériu (8)
Marika Gombitová

BRATISLAVA - Marika Gombitová (65) je slovenská spevácka diva s nezameniteľným a jedinečným hlasom. No po ťažkej autonehode, ktorá ju v roku 1980 pripútala na vozíček, si zvolila život v ústraní. Pred pár rokmi však, na veľkú radosť fanúšikov, začala s verejnosťou opäť komunikovať. A teraz, po takmer roku, zverejnila na sociálnej sieti svoju novú fotku. Pozrite, tá žena sa vôbec nemení!

Poznajú ju staršie, ale aj mladšie generácie... Pre mnohé začínajúce speváčky je obrovským vzorom. Jej piesne sú notoricky známe a s ich intepretáciou majú často problém aj skúsené hudobníčky. Reč je o Marike Gombitovej, ktorej osud doprial v pracovnej oblasti, no veľa zobral v tej súkromnej. V roku 1980 mala totiž ťažkú autonehodu a skončila na vozíčku. 

Galéria: Marika Gombitová

A hoci sa na dlhé roky odizolovala od vonkajšieho sveta a fanúšikovia o nej nemali žiadne nové informácie, pred pár rokmi sa to rozhodla zmeniť. Založila si sociálnu sieť, začala komunikovať s médiami a poskytovať rozhovory... Dokonca prijala ponuky na vystúpenie. Svetová pandémia však jej pokus o návrat opäť na chvíľu stopol. 

Blondínka však na svojich fanúšikov nezabúda. Po dlhých 7 mesiacoch ich potešila svojou aktuálnou fotkou. Krásny letný pozdrav vám všetkým. S láskou, vaša Marika,“ napísala žijúca legenda slovenskej hudobnej scény. Všetkým zapriala krásne leto zo svojej záhrady, a tak ako to u nej býva zvykom, bola upravená a veľmi vkusne nalíčená. 

A nebola sama - spoločnosť jej robili jej najvernejší priatelia, dvaja rozkošní chlpáči, o ktorých sa speváčka s láskou stará. Hoci fotku pridala po naozaj dlhej dobe, pretože naposledy to bolo minulý rok na Silvestra, keď svojím sledovatelom popriala všetko dobré do nového roku 2022, Marika pôsobí akoby vôbec nestárla. Na svoj vek vyzerá mladistvo a sviežo.

Samotný úsmev na jej tvári prezrádza, že je spokojná a aj keď sa až tak nesocializuje, má sa dobre. Okrem aktuálnej fotky umelkyňa pridala aj link na jej dlho očakávaný a plánovaný koncert, ktorý už niekoľkokrát presúvala kvôli covidu. Pevne veríme, že tentokrát sa už nič nebude meniť a Mariku si môžete čoskoro vypočuť a vidieť naživo v celej jej kráse.

Po takmer roku sa
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook M.G.)

Viac o téme: Marika Gombitová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu