Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Víťazka (24) talentovej šou neúnavne bojuje s RAKOVINOU: Čaká ju mastektómia!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

OSTRAVA - Mladá talentovaná speváčka Patrícia Janečková (24), ktorá v roku 2010 obsadila prvé miesto v Talentmánii, od začiatku tohto roka bojuje so zákernou chorobou. Stále sa však nevzdáva a v najbližšej dobe ju čaká dôležitá operácia - mastektómia.

Slovenka Patrícia Janečková sa vo februári podelila s mrazivou správou - bojuje s vážnou chorobou. „Rakovina bola, je aj bude medzi nami a aj keď som si vždy myslela, že mladosť rovná sa zdravie, nie je to tak. Výsledky biopsie preukázali zhubný nádor v prsníku,“ napísala v tom čase na svoj Instagram.

Táto informácia zasiahla nielen jej terajších fanúšikov, ale aj všetkých ľudí z čias dávnej Talentmánie, ktorí ju poznali z televíznych obrazoviek. Patrícia si získala srdcia divákov nielen svojou krásou, ale hlavne svojím hlasom a tým, že už ako tínedžerka podávala výkon hodný skúsenej opernej speváčky.

Od februára sa pravidelne každý mesiac prihovára s priebehom svojej neľahkej choroby. Od prvej chemoterapie, cez polovicu svojej liečby až po jej samotný koniec, ktorý sa zanedlho blíži. V marci uviedla, že mastektómia ju čaká až po ukončení celej liečby a vyzerá to tak, že za chvíľu ju aj podstúpi.

So správou ohľadom najnovšieho vyšetrenia sa taktiež podelila. „O dva týždne mi končí jedna ťažká etapa a druhá začne. Mám za sebou 14 chemoterapií a posledné dve pred sebou. Hlavné je byť stále pozitívny a užívať si život plnými dúškami,“ o čom nepochybne svedčí aj to, že Patrícia, je veľká bojovníčka.

Tento rok oslávila bývalá víťazka svoje iba 24. narodeniny. „Nikdy by mi nenapadlo, že sa v tomto veku stretnem s rakovinou, ale život je nevyspytateľný a má pre nás prichystaných mnoho prekážok, s ktorými musíme bojovať,“ napísala. My Patrícii prajeme veľa zdravia a plno síl k blížiacej sa operácii!

Patrícia Janečková
Zobraziť galériu (3)
Patrícia Janečková  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Patrícia JanečkováTalentmánia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu