Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zdravotné PROBLÉMY mladej hviezdy z Pána Profesora: Jediný VÝMOĽ pred domom a… Na ňom sa DOLÁMAL!

Martin Klinčúch sa dolámal na výmoli pred domom. Zobraziť galériu (9)
Martin Klinčúch sa dolámal na výmoli pred domom. (Zdroj: Instagram M.K.)

BRATISLAVA - Takto si začiatok leta určite nepredstavoval! Reč je o mladej hviezde zo seriálu Pán Profesor Martinovi Klinčúchovi (20). Namiesto dovolenky pri mori či iných letných aktivít je totiž už 2 týždne zatvorený doma. Dôvod? Tesne pred začiatkom letných prázdnin sa dochrámal. Na jedinom výmoli, ktorý má pred domom!

Zdravotné PROBLÉMY mladej hviezdy z Markízy: DOLÁMAL SA na výmole! (Zdroj: Instagram M.K.)

Zákon schválnosti! Presne ten zrejme zafungoval v prípade mladého slovenského herca Martina Klinčúcha. Namiesto toho, aby si užíval leto, totiž aktuálne rieši nepríjemné zdravotné problémy. Kúpanie v mori či bazéne tak na niekoľko týždňoch vystriedali návštevy lekára a zdĺhavé liečenie. 

Herec si totiž nešťastným spôsobom zlomil nohu. Informoval o tom už pred dvomi týždňami, kedy na sociálnej sieti Instagram zverejnil fotky, na ktorých má obviazanú nohu a barly v ruke. „Išiel som. Nevidel som. A už bol koniec,“ napísal stručne k záberom. No až teraz priznal, čo sa v skutočnosti stalo. 

Zdravotné PROBLÉMY mladej hviezdy
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

Nohu si zlomil naozaj bizarným spôsobom - stačili k tomu len dva nešikovné kroky. Pred domom, v ktorom býva, je totiž len jediný výmoľ. No a práve doň herec skočil, noha sa mu zvrtla a minimálne dvojtýždňová PN-ka bola na svete. 

„Dámy a páni, toto je presne to miesto, kde sa mi stala táto nepríjemnosť. Tu som takto zoskočil zo schodov, jedna noha... Tu som takto zoskočil, tu mi noha urobila tak do strany a tuto som sa len tak rozčapil na zem,“ opísal a názorne ukázal osudné chvíle Klinčúch. 

Výmoľ bol podľa jeho slov hlboký, navyše mal na nohách šľapky s hrubou podrážkou, ktoré celé vyvrtnutie nohy len umocnili. Aktuálne už nohu pomaly opäť zaťažuje a pokúša sa opäť chodiť. A ešte veľkú časť letných prázdnin má pred sebou. Takže to, čo prvé dva týždne zameškal, ešte bude mať možnosť si vynahradiť. 

Zdravotné PROBLÉMY mladej hviezdy
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

Zdravotné PROBLÉMY mladej hviezdy
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

Viac o téme: Martin Klinčúch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu