Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

POTVRDENÉ! Slovenská misska má deti s boháčom: Teraz randí so synom známeho herca!

Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (3)
Denisa Mendrejová (Zdroj: Instagram DM)

KARLOVE VARY - Expartnerka kontroverzného podnikateľa Slavomíra Hatinu ml., bývalá misska Denisa Mendrejová, sa už nejaký čas pomerne často zdržiava v Českej republike. Spočiatku sa tvárila, akoby so synom herca Jiřího Bartošku bola len kamarátka, no teraz už priznala, že je medzi nimi niečo viac!

Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová pomerne nedávno riešila problém s otcom svojich dvoch dcér, podnikateľom Slavomírom Hatinom. 

Po rozchode s boháčom už bola raz dokonca aj zasnúbená, no vzťah jej nevyšiel. Teraz je však opäť zadaná. Keď sa na karlovarskom filmovom festivale objavila rovno so synom riaditeľa Jiřího Bartošku, najprv nepriznala, že tvoria pár. 

POTVRDENÉ! Slovenská misska má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Neskôr sa však už rozhodla vyjsť s pravdou von. „S Janom sa poznáme dlhšie, čo bude ďalej, sa uvidí, zatiaľ je to veľmi čerstvé,” prezradila Blesku. V inom rozhovore dodala, že prežíva krásne obdobie. „Som šťastná, to povedať môžem,” povedala pre Super.cz. 

Nad sťahovaním k našim susedom však Denisa zatiaľ ešte neuvažuje, a tak majú Jan Bartoška a Denisa Mendrejová vzťah na diaľku. „Kde je vôľa, tam je cesta. Keď dvaja chcú byť spolu, vzdialenosť nie je taká prekážka,” vyhlásila kráska. 

POTVRDENÉ! Slovenská misska má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Denisa Mendrejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu