Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dominika Stará naložila iným matkám: Ste zakomplexované... Viete o mne veľké guľové!

Dominika Stará Zobraziť galériu (5)
Dominika Stará (Zdroj: Instagram DS)

ŠAMORÍN - Bývalá superstaristka Dominika Stará sa delí o radosti, ale aj strasti materstva. A práve jej malé povzdychnutie si nad údelom matky vyprovokovalo niektoré iné ženy, aby jej adresovali nevyberané slová. A speváčka hneď zareagovala!

Dominika Stará sa stala matkou tento rok vo februári. Svojho synčeka Miška nijako neskrýva a chváli sa ním na sociálnych sieťach.

Dominika Stará naložila iným
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram DS)

S fanúšikmi sa tam delí o radosti, ktoré jej materstvo prináša, no nevyhýba sa ani nepríjemnejším veciam. Každá matka pozná pocit, keď akosi nemá čas si ani sadnúť a vydýchnuť, či sa dokonca najesť. Prvoradé je totiž bábätko a potom zvyčajne domácnosť. 

Keď si však speváčka povzdychla, že sa nestihla najesť a cíti sa unavene, hneď to vyprovokovalo niektoré iné mamy. Dominika dostala niekoľko správ, ktoré boli takmer identické. „No ty keby si mala dve deti, tak sa poserieš. Ako sa nemôžeš raz za deň v pokoji najesť?” znela jedna z nich. 

Bývalá superstaristka sa ich rozhodla rovno aj zverejniť. „Podpora, ktorú dokáže dať len matka matke. Fakt seriózne vážne?” pýtala sa v popise. A neskôr sa rozhodla pre dlhšiu odpoveď, v ktorej sa zamýšľala nad tým, kde sa berie v niektorých mamičkách toľko negatívnej energie.

Hejterkám odkázala, že o živote druhých vedia veľké guľové. „Ak aj vo vašom okolí existujú duše, ktoré vedia samozrejme všetko lepšie ako vy... nevšímajte si ich. Sú to zakomplexované ženy a akurát tak zrkadlia vlastné nešťastie a nespokojnosť,” odkázala svojim skutočným fanúšičkám. 

Dominika Stará naložila iným
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram DS)

Viac o téme: Dominika Stará
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu