Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Markizácky porotca má doma BRUTÁLNU KOSŤ: Aha, ako vystavuje svoju SEXI postavičku!

Zdeněk Chlopčík Zobraziť galériu (3)
Zdeněk Chlopčík (Zdroj: Instagram BCH)

KAPVERDY - Má sa čím chváliť! Niekdajší porotca markizáckej tanečnej šou Let‘s Dance Zdeněk Chlopčík (65) má o 18 rokov mladšiu manželku Brigitu. Hoci sa vekom blíži k 50-ke, tanečnou drinou si vymakala takú postavičku... No veď pozrite.

Zdeněk Chlopčík síce vyštudoval strojnícku fakultu, no učaroval mu tanec a podarilo sa mu získať aj titul majstra republiky. Z tanečného prostredia pochádza aj jeho druhá manželka Brigita, ktorá je o 18 rokov mladšia. 

Markizácky porotca má doma
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram BCH)

Chlopčíkovci si teraz dopriali dovolenku na Kaverdách a je úplne prirodzené, že Brigita sa na sociálnych sieťach pochválila fotografiami v plavkách. A z nich je jasné, že na svoju postavičku je patrične hrdá - vystavuje ju v sexi kúskoch a zvodných pózach. 

Mnohí určite pri pohľade na tieto zábery nechápu, že pani Chlopčíková je dvojnásobná mama, ktorá o tri roky oslávi 50. Nie je to však, samozrejme, úplne zadarmo. Tanečný šport je drina a na postavičke treba proste makať. „V mojom veku naozaj nie je ľahké udržať si figúru. Makám naozaj 3-krát do týždňa. Mám 47 a musím makať, aby som bola schopná zaradiť sa medzi 17-ky, čo si vyžaduje moja práca,” napísala pred nejakým časom na Facebook Brigita, ktorá s manželom vedie tanečnú školu. 

Markizácky porotca má doma
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram BCH)

Viac fotografií Brigity CHlopčíkovej nájdete v priloženej GALÉRII: 

Galéria: Brigita Chlopčíková v plavkách

 

Viac o téme: Zdeněk Chlopčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu