Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slovenské celebrity na premiére: Rozkošné dcérky hereckého páru, z Kakaovníka je starý foter!

Jakub Ružička s rodinou Zobraziť galériu (10)
Jakub Ružička s rodinou (Zdroj: CinemArt)

BRATISLAVA - Premiéra dlho očakávaného animovaného dobrodružného a rodinného filmu Buzz Lightyear prilákala do kín aj rodinky známych slovenských celebrít. Pozrite, kto prišiel...

V jednom z bratislavských nákupných centier sa stretli známe tváre aj so svojimi ratolesťami pri premiére animovaného filmu Buzz Lightyear. Medzi pozvanými celebritami zo slovenského šoubiznisu nechýbal niekdajší "Kakaovník" Michal Rovňák, ktorý svojho času uvádzal markizácku detskú reláciu.

Prišiel aj so svojím synom Dankom, ktorý ide takpovediac v ockových šľapajách, keďže sa uchytil ako mladý herec v seriáli Oteckovia. Vidno, že gény sa nezaprú. 

Premiéra filmu Rakeťák
Zobraziť galériu (10)
Premiéra filmu Rakeťák  (Zdroj: CinemArt)

Otecko a herec Michal zjavne svoju rolu tatka berie doslova aj v outfitoch. Na premiére filmu sa totiž objavil v tričku s veľmi príznačným nápisom Starrý Fotter.

Okrem nich si premiéru nenechali ujsť ani ďalšie slávne rodinky, napríklad Jakub Ružička so svojou manželkou Júliou Horváthovou a rozkošnými dcérkami Hankou a Dorotkou. Manželský pár je známy aj z televíznych obrazoviek, najmä z Rodinných prípadov. Prišla aj herečka Milena Minichová a ďalšie známe tváre. 

Premiéra filmu Rakeťák
Zobraziť galériu (10)
Premiéra filmu Rakeťák  (Zdroj: CinemArt)

Viac záberov nájdete nižšie v našej GALÉRII»

Na filme sa pobavili nielen naše hviezdy, ale najmä ich drobci. A od dnes si v naších kinách môžete rodinný animovany film vychutnať aj vy, či už so svojimi detičkami alebo blízkymi priateľmi. 

Viac o téme: Júlia HorváthováJakub RužičkaMichal Rovňák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu