Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tínedžerské VRTOCHY najmladšej Gottovej (14)? Herec zverejnil spoločné FOTO… Musel ju VYMAZAŤ!

Český herec Adam Mišík zverejnil spoločnú fotku aj s najmladšou dcérou Karla Gotta. Zobraziť galériu (4)
Český herec Adam Mišík zverejnil spoločnú fotku aj s najmladšou dcérou Karla Gotta. (Zdroj: Instagram A.M.)

PRAHA - V uplynulých dňoch sa v Prahe konali dva koncerty na počesť legendárneho Karla Gotta. Na pódiu sa predstavil aj mladý český spevák a herec Adam Mišík (25). A po vystúpení sa so svojimi fanúšikmi podelil o fotky - pochválil sa aj jednou spoločnou s oboma najmladšími maestrovými dcérami. Urobil však chybu... Musel ju VYMAZAŤ!

Hviezdou koncertu Pocta Karlovi Gottovi sa stala jeho 16-ročná dcéra Charlotte Ella, ktorá si na pódiu strihla duet Zvonky štěstí s Darou Rolins. Party si však vymenili - slovenská diva spievala Karlovu časť, mladá speváčka si zas strihla tú Darinkinu. No zatiaľ čo ona na seba strhávala pozornosť, mnohí sa pýtali, kde je mladšia dcéra českého velikána. 

Galéria: Karel Gott

Až fotka, ktorú na svojom Instagrame zverejnil mladý herec a spevák Adam Mišík, odhalila, že na akcii bola aj Nelly Sofie. No zdržiavala sa po celý čas v zákulisí. A zdá sa, že s akciou vôbec nechce byť spájaná... Alebo sa u nej skrátka len začali ozývať klasické tínedžerské vrtochy. Spoločnú fotku, na ktorú upozornil český Blesk, by ste totiž na Adamovom Instagrame hľadali márne. 

Tínedžerské VRTOCHY najmladšej Gottovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram A.M.)

Príspevok je nahratý nanovo a fotka, ktorá zachytávala aj najmladšiu Gottovú, je precízne orezaná tak, aby na nej blondínku nebolo vidno. To si všimli aj Mišíkovi sledovatelia. „Prečo si ten príspevok repostol?“ pýtali sa, keď zbadali zmenu.

Možností, čo sa stalo, môže byť niekoľko - buď sa 14-ročná Nelly Sofie naozaj nechce prezentovať verejne, alebo sa s hercom pohádala a ten ju v afekte z postu vystrihol, alebo... A čo je najpravdepodobnejšie - skrátka len nebola spokojná s tým, ako na zábere vyzerá. Veď napokon, aj ona je len žena!

 

Viac o téme: Adam MišíkNelly Sofie Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu