Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známa Slovenka je dva mesiace mamou: Za tieto TUPÉ poznámky by zabíjala!

Kristína Krajčírová Zobraziť galériu (4)
Kristína Krajčírová (Zdroj: Instagram KK)

BRATISLAVA - Už o pár dní si bývalá Miss Slovensko Kristína Krajčírová pripomenie, že uplynuli dva mesiace od momentu, kedy prišiel na svet jej syn Jakubko. A známa Slovenska priznáva, že materstvo nie je prechádza ružovou záhradou.,

Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová sa 11. mája stala prvýkrát mamou. A na sociálnej sieti Instagram priznáva, že majú doma problémy so spánkom a jej syn Jakub odmieta cumlík. 

Miss Slovensko 2012
Zobraziť galériu (4)
Miss Slovensko 2012  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Známa Slovenka je dva
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram KK)

Ako mnohé mamy, aj ona dostala radu: Vypi sa, kým dieťa spí. Ale nejako to u nej nefunguje. „Keď krpec spí, ja som skôr stále v strese, kedy vstane,” prezradila. 

A podľa čerstvej mamičky nemá ani zmysel porovnávať jednotlivé deti. „Ak mi raz niekto v živote povie, že susedovo, kamarátovo, hocikoho dieťa spí lepšie, plače menej, je pokojnejšie... Tak ho zabijem!” vyhlásila na sociálnej sieti. 

Pre žiadnu mamu totiž takéto konštaovanie nie je nijakým prínosom. „Myslím, že žiadnu mamu nezaujíma, že susedov syn už dávno sedí a hentoho dcéra spáva celú noc. Alebo: On vám ešte nerozpráva? Dávajte pozor na tupé rady, otázky a slová,” vystríhala svojich fanúšikov. 

Ako dodala, jej syn je ešte malý, a tak sa zatiaľ ešte veľmi porovnávať nedá. Možno maximálne tak spánok: „Ak by mi niekto po týchto nociach, čo je hore každú hodinu – čo je úplne normálne, povedal, že Bože môj, moja spáva 5 hodín, tak sa obesím.”

Známa Slovenka je dva
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram KK)

Viac o téme: Kristína Krajčírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu