Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Čistá nádhera: FOTO Tehotná slovenská Miss sa v SIEDMOM mesiaci ukázala ÚPLNE NAHÁ!

V siedmom mesiaci ÚPLNE NAHÁ! Zobraziť galériu (4)
V siedmom mesiaci ÚPLNE NAHÁ! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Krásna Kristína Krajčírová (29) sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2012 vďaka súťaži krásy Miss Slovensko. Odvtedy uplynulo už dlhých 9 rokov a v živote kráľovnej krásy sa toho veľa zmenilo. A veľa sa toho ešte zmení. Blondínka sa totiž koncom decembra pochválila radostnou novinkou a oznámila, že čaká dieťatko.

Keď Kristína na svojom Instagrame zverejnila fotografiu, prostredníctvom ktorej prezradila svoje sladké tajomstvo, mnohí len neveriacky pozerali. Podľa veľkosti bruška bolo zjavné, že túto radostnú správu sa jej podarilo tajiť poriadne dlho. Krásna blondínka je aktuálne na začiatku siedmeho mesiaca, čo znamená, že s partnerom Jakubom sa už onedlho stanú rodičmi. 

Kristína Krajčírová
Zobraziť galériu (4)
Kristína Krajčírová  (Zdroj: Instagram K.K.)

Odkedy víťazka Miss zverejnila prvý záber s bruškom, na jej profile ich pribudlo ešte niekoľko. A jeden z tých posledných je naozaj odvážny. Kristína pózuje sediac v posteli, je úplne nahá a zakryté má len tie najintímnejšie partie, Aj napriek tomu záber pôsobí mimoriadne žensky, vkusne a ide z neho obrovská emócia. „Telo. Milujem ťa za to, čo dokážeš,” napísala stručne k fotografii budúca mamička. 

Čistá nádhera: FOTO Tehotná
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.K.)

Viac o téme: Kristína Krajčírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu