Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizák opúšťa televízne obrazovky: Dal prednosť niečomu inému!

Viktor Serebryakov Zobraziť galériu (4)
Viktor Serebryakov (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Súčasťou Televíznych novín na Markíze je už dlhé roky aj Viktor Serebryakov. Práve on pokrýval dianie na Ukrajine, keď tam vypukla vojna. Ale teraz sa rozhodol stiahnuť sa z obrazoviek.

Po vypuknutí vojny na Ukrajine prinášal Viktor Serebryakov reportáže o aktuálnom dianí priamo z miesta činu. Táto skutočnosť bola náročná pre neho samého, ale hlavne pre jeho rodinu. Veď len v októbri 2020 sa stal otcom. 

Markizák opúšťa televízne obrazovky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza/Markiza Backstage)

Koncom februára sa našťastie bezpečne vrátil domov. A necelé tri mesiace po návrate prišlo zásadné rozhodnutie – Viktor sa sťahuje z televíznych obrazoviek. „Nič mimoriadne, len som sa rzhodol na pár mesiacov vymeniť mikrofón a kameru za leporelo a plienky,” informoval svojich fanúšikov na sieti Instagram. 

Uvedomil si totiž, že práve dcérka Alethea ho potrebuje najviac. „Koniec koncov, načo chodiť do práce, keď na konci dňa zvyšok času nevenujete tým, na ktorých vám záleží,” vyhlásil markizácky redaktor. 

A nezabudol podotknúť, že si uvedomuje, že materská dovolenka veru nie je žiadna dovolenka. „Našťastie ma už lustrovali, zažil som vojnu aj parlament, tak snáď to zvládnem aj medzi deťmi na preliezkach,” dodal s nadsázkou. Okrem iného je jeho cieľom, aby mala dcérka na konci jeho materskej rovnaký počet končatín a prstov a dúfa, že za ten čas priberie maximálne 20 kíl. 

Markizák opúšťa televízne obrazovky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza/Markiza Backstage)

Viac o téme: Viktor Serebryakov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu