Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Posledné FOTO Josefa Abrháma (†82) pred smrťou: Už sa na seba nepodobal... Zničený a schradnutý!

Josef Abrhám (†82) Zobraziť galériu (4)
Josef Abrhám (†82) (Zdroj: Bio Illusion)

PRAHA - V utorok 17. mája zasiahla česko-slovenskú verejnosť mimoriadne smutná správa. Z médií od našich susedov sa ráno začala šíriť informácia, že vo veku 82-rokov zomrel legendárny herec Josef Abrhám...

Podľa doterajších informácií herec zomrel v pondelok večer. Správu o tom, že jeho duša odišla do neba, potvrdil i jeden z jeho najlepších priateľov, herec Ján Kačer. „Viem, čo sa stalo, nie som v poriadku. Nie som schopný telefonických rozhovorov,” reagoval, keď ho kontaktoval web Extra.cz.

Posledné FOTO Josefa Abrháma
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Minulý rok 9. júna sa verejnosť dozvedela, že zomrela Abrhámova životná láska, herečka Libuše Šafránková, ktorá sa preslávila stvárnením Popelky. Jej pohreb bol jedným z posledných momentov, kedy sa herec objavil na verejnosti. A už v tom čase mali všetci starosť o jeho podlomené zdravie. Už predtým sa v jeho prípade hovorilo o ťažkostiach neurologického rázu, problémoch s chôdzou aj termoreguláciou.

Počas poslednej rozlúčky so Šafránkovou vznikli aj posledné fotografie Jozefa Abrháma. Bol na vozíčku, výrazne schudnutý, mal prepadnutú tvár a nikomu neuniklo, že postupne chradne, čo podporovalo informácie o tom, že jeho zdravotný stav nie je práve najlepší. Napokon naposledy vydýchol len necelý rok po smrti svojej milovanej, do neba za svojou Popelkou odišiel 17. mája vo večerných hodinách. 

Josef Abrhám
Zobraziť galériu (4)
Josef Abrhám  (Zdroj: profimedia.sk)

Josef Abrhám
Zobraziť galériu (4)
Josef Abrhám  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: ZomrelJosef Abrhám
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu