Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Večera na Jojke sa zmenila na DRÁMU: Súťažiaca vybehla z bytu… Pichanie pri srdci, nevedela dýchať!

Posledný večer v Bez servítky sa zmenil na drámu. Zobraziť galériu (8)
Posledný večer v Bez servítky sa zmenil na drámu. (Zdroj: Tv Joj)

ŠENKVICE - Uff! Záver týždňa v jojkárskej šou Bez servítky sa náhle zmenil na drámu. Jedna zo súťažiacich doplatila na zdanlivo malý detail v byte svojho súpera. Náhle vybehla von... Obrovský strach, pichalo ju pri srdci, nevedela sa nadýchnuť!

Jojkárska šou Bez servítky je špecifická v tom, že sa pri jednom stole stretne pätica absolútne neznámych ľudí a celých 5 dní spolu večerajú. Nepoznajú pritom svoje chute či potravinové intolerancie. A aspoň doteraz to bol jediný problém, ktorý trápil hostiteľov... 

V závere uplynulého týždňa však súťažiaci Tomáš doplatil na svojho domáceho miláčika, ktorý sa počas večera postaral o hotovú drámu. V teráriu kúsok od jedálenského stola totiž chová tarantulu. To však nevedel, že jeho súperka Silvia je ťažká arachnofobička. A problém bol na svete. 

Večera na Jojke sa
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Joj)

Spočiatku sa síce zdalo, že pavúka bude schopná tolerovať, no... Jej stav sa náhle zhoršil a večer sa zmenil na drámu. Silvia musela z bytu doslova utiecť, do očí sa jej tisli slzy a ledva dýchala. Bolo jej zle natoľko, že svojich súperov nechala sedieť pri naloženej polievke a utekala von.

Bola veľmi rozrušená, jej stav dokonca pripomínal infarkt „Nevedela som sa nadýchnuť, pichalo ma v srdci. Strašne sa bojím, je mi to ľúto,“ vysvetľovala uplakaná Silvia, ktorú vonku utešoval kolega zo šou Eugen. Na svoju fóbiu má však vysvetlenie. Všetko to začalo pred rokmi, vinou kamarátov.

Večera na Jojke sa
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Joj)
Večera na Jojke sa
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Joj)

„Dávnejšie som bola zamyslená a hodili na mňa veľkého pavúka a vtedy som sa strašne zľakla a odvtedy mám túto traumu a neznesiem pavúky,“ vysvetlila Silvia, ktorá neskôr bola schopná vrátiť sa ku stolu k svojim súperom a pokračovať s večerou... Hoci toho veľa už nezjedla. 

Večera na Jojke sa
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu