Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bolestné PRIZNANIE markizáckej hviezdičky: RAKOVINA PRSNÍKA!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Čaká ju náročný boj! Patrícia Janečková (23) je krásna a talentovaná operná speváčka, ktorá v roku 2010 vyhrala markizácku šou s názvom Talentmánia. Hudbe a kariére sa plánovala tento rok naplno venovať... Avšak v týchto dňoch oznámila priateľom a fanúšikom smutné správy.

Písal sa rok 2010, keď Markíza vysielala na svojich obrazovkách šou s názvom Talentmánia. V nej priam excelovalo 12-ročné dievčatko menom Patrícia Janečková, ktoré svojím anjelským spevom okúzlilo hádam každého. Z víťazky šou vyrástla krásna dospelá žena. Aj naďalej sa venuje opere a pôsobí tiež na divadelných doskách. 

Patrícia Janečková ako víťazka šou Talentmánia.
Zobraziť galériu (6)
Patrícia Janečková ako víťazka šou Talentmánia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Krásna umelkyňa však aktuálne musela odsunúť pracovné záležitosti bokom. Ako na sociálnej sieti Instagram oznámila, lekári jej diagnostikovali rakovinu prsníka. „Tento rok mal byť plný krásnych koncertov a divadelných predstavení. Všetko je inak. Pred pár dňami som od lekárov zistila, že ma čaká veľký boj. Rakovina bola, je a bude medzi nami. A aj keď som si myslela, že mladosť rovná sa zdravie, nie je to tak. Výsledky biopsie ukázali zhubný nádor v prsníku,” uviedla Patrícia. 

Speváčka zároveň zverejnila fotografiu, na ktorej má už kratšie vlasy. Priznala, že musela opustiť javisko a zrušiť koncerty, aby mohla naplno bojovať a vyliečiť sa. „Hneď, keď budem mať silu, budem pre vás spievať a nahrávať. Mňa len tak niečo nedostane! Verím, že tento boj za pomoci lekárov vyhrám a vrátim sa zase v plnej sile,” dodala Janečková, ktorá priateľov a fanúšikov tiež upozornila, aby nezabúdali na prevenciu. Patrícii aj my prajeme veľa síl a skoré uzdravenie.

Viac o téme: Patrícia JanečkováTalentmánia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu