Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexica z Markízy priznala boj s ANOREXIOU: Bože môj, vážila len 40 kíl!

Gabriela Gášpárová Zobraziť galériu (5)
Gabriela Gášpárová (Zdroj: Instagram G.G.)

BRATISLAVA - Prekvapila otvorenosťou! Šou Love Island sa na obrazovkách Markízy tešila veľkej popularite. Jednou z tých výraznejších účinkujúcich bola nepochybne aj Češka Gabriela Gašpárová (20). Tá v najnovšom rozhovore prehovorila nielen o plastických operáciách, ale tiež o tom, že trpela poruchami príjmu potravy.

Modelka Gabriela Gašparová síce v šou Love Island nevyhrala, avšak lásku našla. Zamilovala sa do iného súťažiaceho - modela Pítra. 

Zaľúbenci nedávno poskytli otvorený rozhovor portálu super.cz. V rámci neho Gabina hovorila aj o svojich silikónových prsiach. Ako prezradila, vždy mala veľké prsia. Avšak kvôli váhovým extrémom zmenili svoj tvar a kráska s nimi nebola spokojná. „Mala som z toho komplexy. Chcela som si ich dať upraviť pre moje sebavedomie,” povedala k tomu krásna brunetka. 

Pri tej príležitosti Gabriela otvorila svoju trinástu komnatu. „Keď som mala 14 rokov, mala som anorexiu a vážila som tak 40 kíl. Mala som potrebu byť perfektná a stále som chudla. Až to prišlo do štádia, keď som skoro prestala jesť a začala som mať zdravotné problémy,” priznala kráska. Brunetka dodala, že napokon si sama uvedomila, že sa jej život neuberá tým správnym smerom. 

Postupne však prešla do iného extému a začala sa prejedať. Našťastie, od určitého momentu začala chudnúť zdravým spôsobom. „Momentálne sa cítim v pohode a nič mi nechýba. Nemám žiadne depresie a som v pohode,” dodala Gabriela, pre ktorú je teraz samozrejmosťou zdravé stravovanie a pravidelný pohyb. 

Viac o téme: Love IslandGabriela Gášpárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu