Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Náhly ROZCHOD najkrajšej Slovenky a politika: Definitívne ho vymazala zo svojho života!

Magdaléna Šebestová a György Gyimesi Zobraziť galériu (5)
Magdaléna Šebestová a György Gyimesi (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Ich láske je už koniec! Misska Magdaléna Šebestová (38) vstupovala do tohto roka ako šťastne zamilovaná žena. Po boku poslanca OĽaNO Györgyho Gyimesiho (41) priam žiarila. Aj začiatkom marca, keď zavítali na markizácke Let´s Dance. A hoci nič nenasvedčovalo tomu, že sa nad ich vzťahom zmráka, aktuálne kráska otvorene priznala, že sa rozišli.

Opäť sama! Magdaléna Šebestová, ktorá v roku 2006 vyhrala súťaž Miss Slovensko a istý čas tam pôsobila ako riaditeľka, akosi nemá šťastie v láske. Po skrachovanom vzťahu s niekdajším futbalistom Filipom Šebom sa zamilovala do Jána Ďuricu, s ktorým má 6-ročnú dcérku Ninku.

Šťastie hľadala i po boku známeho podnikateľa. Jej posledným partnerom bol poslanec György Gyimesi. A hoci spolu pôsobili ako harmonický pár, ich cesty sa v uplynulých dňoch definitívne rozišli. 

Magdaléna Šebestová a György Gyimesi pôsobili ako šťastný pár.
Zobraziť galériu (5)
Magdaléna Šebestová a György Gyimesi pôsobili ako šťastný pár.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Informácie o rozchode potvrdila Šebestová aj denníku Nový čas. „Môžem potvrdiť, že sme sa rozišli a Jurajovi držím palce v jeho politickej kariére. Viac svoje súkromie komentovať nebudem,” reagovala kráska, ktorá už aj zo svojho profilu na Instagrame odstránila všetky ich spoločné fotografie. 

 

Viac o téme: Magdaléna Šebestová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu