Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Herečka Vajdová 3 roky po tajnej svadbe: ROZVOD?!

Petra Vajdová Zobraziť galériu (4)
Petra Vajdová (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Herečka Petra Vajdová si prešla ťažkým obdobím, ktoré vyústilo do pobytu v liečebni, Tam však spoznala istého Martina... Čoskoro sa vzali a narodil sa im synček. Lenže tri roky po tajnej svadbe prichádzajú správy, že na stole je už žiadosť o rozvod.

Herečka Petra Vajdová mohla byť najväčšou hviezdou vtedajšej série markizáckej Let‘s Dance, lenže muži zákona ju v auguste 2017, ešte pred štartom šou, prichytili za volantom pod vplyvom alkoholu. Neskôr sa zas v rámci nácvikov zranila a hoci predstavenie v divadle na poslednú chvíľu odriekla, na parket sa predsa len postavila. 

Herečka Vajdová 3 roky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

A tak si proti sebe poštvala celú verejnosť. Následne sa preto stiahla do úzadia. V roku 2018 absolvovala niekoľko týždňov na protialkoholickom liečení, kde stretla kamionistu Martina. Hoci bol v tom čase ženatý, dvojica sa rozhodla pre spoločný život. 

V polovici decembra 2018 sa tajne vzali a v júni 2019 prišiel na svet ich synček Martin. No o pár mesiacov prišla rana - herečkin manžel havaroval. A opäť pod vplyvom alkoholu! Prišiel teda o prácu aj vodičské oprávnenie. 

Herečka Vajdová 3 roky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook M.H.)

No zdá sa, že toto nie je jeho jediná chyba. Herečka totiž svojho manžela už dlhšie nespomína a ich vzťah je údajne v troskách. „Je to manipulátor, ktorý ju citovo vydiera cez syna a správa sa k nej škaredo,“ uviedol pre Šarm človek z okolia dvojice. A podľa časopisu je už rozvod na stole. 

O manipulátoroch rozprávala Petra aj v októbri 2021 v rozhovore pre týždenník Život. „Mám veľa naštudovaného, lebo som okolo seba mala veľa takýchto ľudí a na každom jednom som sa popálila,“ uviedla. 

Aj zdroje z divadla tvrdia, že Petra sa rozhodla zo zlého vzťahu odísť a momentálne je opäť šťastná. 

Herečka Vajdová 3 roky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Petra Vajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu