Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prvé FOTO: Toto je malý ROCKY Vémola!

Lela Ceterová so synčekom Rockym Zobraziť galériu (2)
Lela Ceterová so synčekom Rockym (Zdroj: Instagram LC)

PRAHA - Slovenská playmate Lela Ceterová 1. decembra porodila synčeka, ktorý dostal netradičné meno Rocky. Keďže však bola pozitívna na koronavírus, bábätko jej hneď odobrali. So synčekom sa zvítala až neskôr a hneď sa pochválila spoločnými zábermi.

Rodinka sa zápasníkovi Karlovi Vémolovi rozrástla za dramatických okolností. „Išla cisárskym rezom, bábätko jej hneď po pôrode odobrali. Nevieme ešte ani váhu, ani nič. Pre mamu to musí byť veľmi ťažké, ale bohužiaľ, doba je zlá,“ oznámil včera svojim sledovateľom Karlos. 

Prvé FOTO: Toto je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Ten ani nemohol byť pri pôrode. „Na predoperačnom vyšetrení sa prišlo na o, že Lela aj ja s Lilinkou sme pozitívni na covid,” prezradil zápasník. Synčeka si tak ani jeden z nich nemohol vziať bezprostredne po narodení do náručia. 

Až večer sa Lela pochválila spoločnými snímkami s bábätkom. „Najšťastnejší okamih bol pre mňa, keď som už teraz konečne mohla držať môjho synčeka Rockyho v náručí,” napísala na sieti Instagram. 

Potvrdila tak Karlosove slová, že ich potomok sa naozaj volá Rocky. Fanúšikovia mu to totiž spočiatku nechceli veriť a mysleli si, že si z nich len robí srandu. Meno vyberal práve on, zakázaného mal len Bohuša podľa komédie Dědictví aneb Kurvahošigutntág.

Fotografie malého "zápasníka" si môžete pozrieť v Lelinom príspevku: 

 

Viac o téme: Lela CeterováKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu