Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Fanúšikovia v tom majú jasno: Bývalá markizáčka je určite TEHOTNÁ!

Jana Hrmová Zobraziť galériu (2)
Jana Hrmová (Zdroj: Instagram JH)

BRATISLAVA - V dnešnej dobe fanúšikovia oveľa viac vstupujú do životov známych tvárí. Môžu ich kontaktovať cez sociálne siete a rozoberať s nimi niekedy aj osobnejšie témy. Aktuálne majú ľudia jasno v tom, ktorá je najnovšie tehotná!

Jana Hrmová sa z bývalej markizáckej farmárky vypracovala na celkom rešpektovanú beauty blogerku. Na interakciu s fanúšikmi je pri tejto práci celkom zvyknutá, ale netušila, čo spôsobí obyčajné priznanie, že práve zjedla 300 gramov čučoriedok a 230 gramov granátového jablka. „Ja som oficiálne závislá na ovocí, lebo toto dávam každý deň,” priznala influencerka. 

Galéria: Jana Hrmová

A spustila tým doslova lavínu správ, až ju presvedčenie fanúšikov nenechalo chladnou. „Viete, čo na vás zbožňujem? Že ja akékoľvek jedlo na svete pridám na story, že mi chutí, alebo že ho mám rada, tak mi príde milión správ o tom, že určite som tehotná, lebo vy ste presne toto milovali, keď ste boli tehotné. A nielen jedlo, hocičo, dobre som sa vyspala, zle som sa vyspala, hlava ma bolí... Vždy sto správ, že som určite tehotná,” komentovala s úsmevom najnovšiu "konšpiráciu".

Fanúšikovia v tom majú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram JH)

Fanúšikov s ich zaručenými správami však schladila. „Prosím vás, fakt nie som tehotná,” vyjadrila sa jednoznačne. Aktuálne sa Jana prezentuje ako slobodná, tak sa nechajme prekvapiť, kedy príde ten pravý a ten správny čas na zakladanie rodiny. 

Viac o téme: Jana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu