Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Deák sa po VYHADZOVE z Oteckov nestratí: Záchrana od Jojky!

Braňo Deák Zobraziť galériu (9)
Braňo Deák (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Na nedostatok práce sa sťažovať nemôže! Hoci bol Braňo Deák neodmysliteľnou súčasťou markizáckého seriálu Oteckovia, v týchto dňoch vyšlo najavo, že v počine dostal STOPku. Charizmatický herec sa netajil tým, že rozhodnutie tvorcov ho dosť šokovalo. Jeho fanúšičky však nemusia mať hlavu v smútku. Tento fešák sa totiž z našich obrazoviek nevytratí.

Nie je tajomstvom, že herci zo seriálu Oteckovia sú dobrá partia. Braňo Deák, ktorý dostal z počinu nedávno vyhadzov, sa preto netají tým, že sa mu nebude odchádzať ľahko. „Táto postava mi bude chýbať ako žiadna iná, spolu s kolegami hercami a celým štábom. Zobral som to však ako výzvu. Napokon, zmena je život a kde sa niečo končí, niečo iné začína,“ vyjadril sa pre markiza.sk herec. 


ŠOK pre divákov Markízy: Definitívny KONIEC jedného z Oteckov!


Deák už vo svojich vyjadreniach naznačil, že pracuje na nových projektoch. A tie bude vysielať konkurenčná televízia Joj. Okrem seriálu Lajna, kde Braňo stvárni hokejistu, dostal príležitosť aj v pripravovanom počine s názvom Na hranici. „Braňo Deák bude stvárňovať jednu z hlavných postáv,” povedala nám k tomu PR manažérka Lenka Filipová. 

Braňo Deák je jednou z hlavných hviezd pripravovaného jojkárského seriálu.
Zobraziť galériu (9)
Braňo Deák je jednou z hlavných hviezd pripravovaného jojkárského seriálu.  (Zdroj: TV Joj)

Dej seriálu Na hranici sa odohráva na slovensko-ukrajinskej hranici a ide o komediálny počin z prostredia pašerákov. Okrem Braňa Deáka sa diváci môžu tešiť aj na Hanu Gregorovú, Simonu Kollárovú, Petra Sklára, Michaelu Čobejovú, Romana Poláčika, Jozefa Vajdu, či Gabiku Dzuríkovú. 

Viac o téme: Braňo DeákHranicaLajna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu