Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jojkárka Barmošová VYRAZILA fanúšikom DYCH: Ukázala sa v podprsenke!

Lucia Barmošová Zobraziť galériu (6)
Lucia Barmošová (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Na obraze ju takto neuvidíme! Lucia Barmošová (39) je neodmysliteľnou súčasťou televízie Joj už dlhé roky, kde pôsobí ako moderátorka spravodajstva. Divákom sa tak prihovára nahodená v elegantných kostýmoch. Vďaka sociálnym sieťam ju však majú možnosť vidieť aj v inom svetle. Najnovšie napríklad v športovej podprsenke.

Lucia Barmošová už včera večer uvádzala jojkárske Noviny. Do práce však prišla oddýchnutá a zrelaxovaná. Počas uplynulých dní si totiž vychutnávala krásy Slovenska. Nuž, a kým ona obdivovala naše krásne Tatry, jej fanúšikovia sa mohli pokochať pohľadom na jej tip-top postavičku. 

Sexi jojkárka totiž na Facebooku a rovnako tak na Instagrame zverejnila pár záberov zo svojich výletov, na ktoré sa vybrala v elastických legínach a športovej podprsenke.

A pod príspevkami sa hneď začali hromadiť komplimenty a lichôtky od fanúšikov.„Lucka, ste nádherná žena! Na obrazovkách aj mimo nich,” znie jeden z nich. „Krásna príroda, ešte krajšia Lucka,” pridal sa ďalší z radov obdivovateľov. Vám sa jojkárka Barmošová ako žena páči?

Viac o téme: Lucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu