Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obvinená Plačková už tri dni v CPZ: Jej BIZNIS však pokračuje ďalej… Takýto mail dostali jej zákazníci!

Zuzane Strausz Plačkovej biznis prekvitá, aj keď je v CPZ. Zobraziť galériu (6)
Zuzane Strausz Plačkovej biznis prekvitá, aj keď je v CPZ. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Zarába ďalej! Zuzana Strausz Plačková (30) je známa svojou podnikavosťou. Cez svoje meno predáva kolagény, doplnky stravy, oblečenie či vlasové príčesky. V pondelok ju však zbalila NAKA a podnikateľka je už 3 dni v cele predbežného zadržania. Jej biznis však napriek tomu pokračuje ďalej. Takýto mail dostali po jej zadržaní zákazníci!

Zuzana Strausz Plačková sa pred pár mesiacmi chválila, že svoj prvý milión zarobila vďaka predaju kolagénu. Okrem toho svoje meno prepožičala doplnkom výživy, diétnej strave či oblečeniu. No keď podnikateľku pred tromi dňami zbalila NAKA, mnohí jej zákazníci sa pýtali, čo bude s jej biznisom ďalej. 


Všetkých obvinených odviedli späť ZA MREŽE: Aj Plačkovú... O ich osude sa rozhodne až zajtra!


Internetový portál, ktorý Plačkovej kolagény predáva, im však túto otázku zodpovedal. Všetkým rozposlal mail s dôležitým oznamom. „Vážení zákazníci, tak ako mnoho z vás, aj my sme zostali zaskočení situáciou, ktorá nastala na začiatku tohto týždňa. Spoluprácu so Zuzanou a Reném sme si vždy vážili a vedeli sme spoločne vytvoriť produkty, ktoré máte tak neskutočne radi. Dôkazom sú hlavne naše recenzie/reakcie. Preto sa budeme snažiť aj naďalej pre vás vyrábať tie najkvalitnejšie doplnky výživy s overenými zložkami,“ uvádza známy eshop. 

Obvinená Plačková už tri
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Zároveň však doplnil, že nateraz Plačkovej produkty síce ponúkajú, no čo bude ďalej, je otázkou budúcnosti. „Všetky produkty Zuzany Plačkovej nájdete až do vypredania zásob na našich stránkach. A to, čo bude ďalej, ukáže čas...“ dodali na záver. Je otázkou, či tento oznam spustí ošiaľ medzi zákazníkmi a Zuzanine produkty budú za chvíľu fuč, alebo sa ukáže, že aktuálna situácia pošramotila jej meno a spolu s ním aj jej biznis. 

No najpodstatnejšie je, či dnes sudca Peter Pulman vyhovie návrhu prokurátora, ktorý podal návrh na väzbu Plačkovej, jej manžela a ďalších osem ľudí. Rozhodnúť by sa malo o 15:00.

Viac o téme: Zuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu