Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sedem bez Milana Lasicu (†81): Tento človek ho tam dnes nahradil!

Milan Lasica Zobraziť galériu (3)
Milan Lasica (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Relácia Sedem, ktorej neodmysliteľnou súčasťou bol aj maestro Milan Lasica (†81), sa dnes večer vráti na obrazovky Jojky. Pre partiu humoristov išlo o prvé nakrúcanie po jeho smrti. Dnešná časť bude preto iná. Glosátori pred kamerami nehodnotili udalosti uplynulého týždňa, ale spomínali na výnimočného kolegu. A Marián Leško medzi nimi nemohol chýbať.

„Bohužiaľ, nie sme tu v tradičnej zostave. Skrátka, chýba nám dlhoročný a zakladajúci člen, priateľ, kolega, pán Milan Lasica. Dlhé roky sa relácia natáča a ja na prstoch môžem spočítať, kedy tu nebol. Možno preto sme nejako čakali, že tu bude večne. Odišiel náhle, nikto to nečakal. Myslím si však, že by nechcel, aby sme na neho smutne spomínali, ale s humorom,” začala nakrúcanie spomienkovej časti Eňa Vacvalová.


Šokujúca správa! Zomrel Milan Lasica (†81): Odpadol na koncerte, oživiť sa ho už nepodarilo!


Diváci už maestra na glosátorskej stoličke neuvidia. Tentokrát ho zastúpil publicista a komentátor Marián Leško, ktorý bol jedným zo zakladajúcich členov tohto projektu. Keďže je poradcom prezidentky Zuzany Čaputovej pre vnútornú politiku, svoje pôsobenie v relácii Sedem musel ukončiť. Pri spomienkovej časti však išlo o výnimku.

Leško spomínal napríklad na to, ako maestro rád používal dvojzmysly. „Raz bol pozvaný na otvorenie golfového areálu a bol tam aj prezident SR, ktorý nebol veľmi obľúbený. Vyzvali ho, nech odpáli prvý úder. Nemenovaný prezident sa natiahol a trvalo mu to hodnú chvíľu. A v tom tichu Lasica povedal: Pán prezident, odpáľte,” zaspomínal si poradca súčasnej prezidentky. 

Maestra Milana Lasicu už v relácii Sedem neuvidíme. Dnes večer ho na obrazovkách nahradí Marián Leško.
Zobraziť galériu (3)
Maestra Milana Lasicu už v relácii Sedem neuvidíme. Dnes večer ho na obrazovkách nahradí Marián Leško.  (Zdroj: TV Joj)

Glosátori sa v spomienkach zhodli, že maestro rád rozprával o svojich vnučkách, ktoré neskutočne miloval a rád spomínal i na svojich starých rodičov. Bol tiež skvelým otcom a s manželkou mali krásny vzťah. Vacvalová prezradila, že herec miloval nakupovanie a rád obdarúval svoje dcéry a manželku šatami i topánkami. 

Časť, v ktorej sa glosátori budú lúčiť s Milanom Lasicom, bude obohatená aj o archívne zábery a maestrove vtipné hlášky. Spomínalo sa aj na ich poslednú spoločnú večeru, pri ktorej Lasica poznamenal - „Ej, ľudia, ale je nám dobre!” Marián Leško v súvislosti s tým vyslovil slová, s ktorými sa určite mnohí stotožnia. „Všetkým, ktorý mali tú česť s ním byť aspoň chvíľu, tak im bolo dobre,” poznamenal. 

Milan Lasica a vtip o vrabcovi (Zdroj: TV Joj)

Milan Lasica si rád doberal Oľgu Feldekovú (Zdroj: TV Joj)

Marián Leško sa v ďalších vydaniach relácie Sedem nebude na obrazovkách objavovať. Súčasťou relácie naďalej ostávajú Eňa Vacvalová, Oľga Feldeková, Milan Kňažko, Boris Farkaš, Tomáš Hudák a Jano Snopko. 

Viac o téme: Milan LasicaSedem
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu