Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

KONIEC veľkej lásky: Známy slovenský pár oznámil ROZCHOD po vyše SIEDMICH rokoch vzťahu!

Koniec veľkej lásky! Zobraziť galériu (4)
Koniec veľkej lásky!

BRATISLAVA - Ich fanúšikovia horko zaplakali. Pár tvorili približne 7,5 roka a hoci v apríli 2017 oznámili, že išli od seba, odlúčenie im dlho nevydržalo a zakrátko sa k sebe opäť vrátili. Reč je o najobľúbenejšom páre z radov slovenských youtuberov - Lucii Hruškovej alias Lucy Pug a Danielovi Štrauchovi známom pod prezývkou Gogo. Pred pár dňami priznali rozchod, ktorý podľa všetkého nie je úplne čerstvou záležitosťou...

„Počuli ste už niekedy frázu: Ľúbime sa, ale nemôžeme byť spolu? Touto formou vám chceme verejne oznámiť, že sme sa s Lucy pred nejakým časom rozišli, ale nevymazali navzájom zo svojich životov. Považujem to za obrovské šťastie, že sme sa o tom dokázali otvorene porozprávať a rozísť sa ako dvaja dospelí ľudia, ktorí sa majú radi a vzájomne sa rešpektujú - nie ako ľudia, ktorí si robia zle a pália medzi sebou mosty," napísal Gogo na svoj Instagram, kde má už takmer milión sledovateľov. 

Lucy a Gogo priznali, že už dlhší čas netvoria pár...
Zobraziť galériu (4)
Lucy a Gogo priznali, že už dlhší čas netvoria pár...  (Zdroj: Instagram )

KONIEC veľkej lásky: Známy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram )

Dodal, že svoju bývalú partnerku, s ktorou už dlhšie obdobie žil v spoločnej domácnosti, si bude navždy vážiť a je jej vďačný za všetky spoločne prežité chvíle. „Urobila zo mňa lepšieho človeka/chlapa. Teraz je najlepší čas, kým sme obaja mladí, spoznať svoje pravé ja, zamakať na sebe a posunúť sa ďalej na level, s ktorým vám verím, ešte obaja vyrazíme dych. Ani kamarátov, ani komunity si deliť nejdeme," dodal, ak by mal niekto potrebu špekulovať o tom, či svojich spoločných fanúšikov rozdelia na dva tábory. 

Je zrejmé, že puto medzi bývalými partnermi je naozaj silné, o čom nesvedčia len slová Goga, ale aj poetickejšie vyjadrenie Lucy, ktorá akoby naznačila, že čas možno zvedie ich cesty opäť dokopy. Čo k rozchodu s Danielom povedala ona, si môžete prečítať v príspevku nižšie. 

Viac o téme: RozchodLucy PugGogom Daniel ŠtrauchLucia Hrušková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu