Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Skrúcaného ex Lukáčová: Jej tajný ctiteľ šokoval celú Markízu!

Dominika Lukáčová má dôvod na úsmev - cestu do Markízy lemujú vyznania lásky na jej adresu. Zobraziť galériu (12)
Dominika Lukáčová má dôvod na úsmev - cestu do Markízy lemujú vyznania lásky na jej adresu.

BRATISLAVA - Veľké prekvapenie! Vzťah Dominiky Lukáčovej (27) a Štefana Skrúcaného (51) sa nadobro skončil v apríli minulého roka. Redaktorka televízneho spravodajstva je odvtedy oficiálne sama. Zdá sa však, že zatiaľ čo pred médiami má status nezadanej, v súkromí prežíva románik ako z telenovely. Príkladom môže byť zaľúbené gesto od tajného nápadníka, ktorý svojím vyznaním lásky šokoval celú Markízu.

Meno Dominiky Lukáčovej sa dlhé roky vyslovovalo v súvislosti so zabávačom Štefanom Skrúcaným. No pred zhruba desiatimi mesiacmi ich vzťah definitívne skončil. Rozchodu dvojice predchádzalo turbulentné obdobie plné hádok.

Kým Skrúcaný si v podstate okamžite našiel novú partnerku Eriku Judínyovú, Lukáčová zostala sama. Teda aspoň oficiálne. „Nebudem sa vyjadrovať,” povedala nám, keď sme sa jej po rozchode spýtali, či má nejaký objav. Od rozpadu vzťahu s humoristom sa po jej boku neobjavil žiadny oficiálny priateľ. 

Zdá sa však, akoby jej milenec chcel najnovšie vyjsť z tieňa. Cestu do Dominikinho zamestnania totiž lemujú láskyplné bilboardy. „Vždy ťa budem milovať, Dominička. Krásneho Valentína, Dominička. Milujem ťa, Dominička,” stojí na troch reklamných pútačoch v Záhorskej Bystrici. Podľa našich zistení sa Lukáčová pred kolegami vo veľkom chváli tým, že sú vyznania lásky venované práve jej. Dokonca aj nášmu fotoreportérovi povedala s nadšením v hlase o existencii bilbordov.

Paradoxné pritom je, že keď sme ju oslovili v súvislosti s touto témou, začala sa vykrúcať a meniť rétoriku. „Nie som jediná Dominička v Záhorskej Bystrici. Ale je pravda, že v robote sa ma na to všetci pýtajú,” zareagovala Lukáčová. „Ak tie bilboardy naozaj patria mne, tak ide o tajného ctiteľa alebo recesiu mojich kamarátov,” dodala s tým, že vraj žiadneho priateľa momentálne nemá.

V kuloároch sa však šepká o jej blízkom vzťahu k redaktorovi spravodajstva Jánovi Malochovi. A pravda je, že sa poznajú naozaj dobre. „Toto ma pobavilo, len neviem, či aj Janka. Je to môj veľmi, veľmi, veľmi dobrý kolega a zároveň kamarát,” prezradila Lukáčová k ich vzájomnému vzťahu. Že by prebiehal aj v intímnej rovine, však poprela. „Nič fyzické som s ním nikdy nemala, ani nebudem,” vyhlásila kategoricky. Okrem kolegu zo Záhorskej Bystrice sa jej meno spája aj s Ludwigom Baginom, ktorý je známy najmä z relácie verejnoprávnej televízie Pošta pre teba. Lukáčová však akýkoľvek pomer s ním popiera. Opäť tvrdí, že sú len kamaráti. 

Kde je skutočná pravda, vie zrejme len samotná brunetka. No isté je, že markizácka redaktorka prežíva spokojné obdobie. Svedčí o tom aj jej vzhľad. V pondelok sa nám ju totiž podarilo zachytiť pri ceste do práce. Na rozdiel od časov minulých, kedy aj na spoločenských akciách venovala všetkým naokolo len zachmúrené pohľady, tentoraz jej tvár zdobil úsmev. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu