Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na Slovensku sa rodí nový sexsymbol: Ľudia ho neznášajú!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Fešák, ale hajzel! Televízia Joj začala v utorok vysielať seriál s názvom Nemocnica, na ktorý sa od prvej chvíle objavujú prevažne nadšené reakcie divákov. Jednu z ústredných postáv v ňom stvárňuje herec Richard Autner (29). Ten hrá charizmatického lekára Romana, ktorý má slabosť na ženy. A práve kvôli tomu ho niektorí diváci majú v zuboch.

Richard Autner nie je slovenským divákom celkom neznámy. Okrem pôsobenia v divadle, účinkoval v obľúbených seriáloch. Spomenúť možno markizáckych Oteckov, či jojkárskych Slovanov a Pravú tvár. Avšak v seriáli Nemocnica mu prischla o čosi výraznejšia úloha, vďaka ktorej sa jeho fanúšikovska základňa bude nepochybne rozrastať. 

VIDEO: Upútavka na jojkársky seriál Nemocnica.

Upútavka na jojkársky seriál Nemocnica (Zdroj: TV Joj)

Rodák z Bratislavy stvárňuje lekára Romana, ktorý je ženatý s jednou kolegyňou -  Rebekou (Nela Pocisková) a zároveň má milenecký pomer s anesteziologičkou Denisou (Eva Mores). Osudy ich postáv sú veľmi zaujímavé. Spomenúť možno napríklad to, že keď sa Rebeka dozvie o manželovej nevere, rozrušená pri autonehode vrazí do stromu a neskôr bojuje o život. 

Richard Autner so svojou seriálovou manželkou, ktorú stvárňuje Nela Pocisková.
Zobraziť galériu (7)
Richard Autner so svojou seriálovou manželkou, ktorú stvárňuje Nela Pocisková.  (Zdroj: TV Joj)

Richard sa netají tým, že si nakrúcanie užíva. Keď sa po odvysielaní prvých dielov začali na sociálnych sieťach objavovať reakcie divákov, neskrýval nadšenie. Ako to však býva, našla sa skupinka ľudí, ktorá si ho s postavou Romana zosobňuje a pociťuje nesympatie. „Nenávidím Romana,” znie jedna z mnohých reakcií. „Keď som tohto herca videla v nejakom seriáli, hral zápornú postavu a ostal mi nesympatický. A dnes to pokračuje. Ide z neho zlo,” pridala sa istá fanúšička.

 

Richard Autner stvárňuje v seriáli Nemocnica záletného doktora Romana.
Zobraziť galériu (7)
Richard Autner stvárňuje v seriáli Nemocnica záletného doktora Romana.  (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: NemocnicaRichard Autner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu