Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

SMRŤ MILANA LASICU (†81): Slovenská speváčka v šoku, prednedávnom s ním bola a... Takto na tom bol!

Toto sa dialo počas ich posledných stretnutí! Zobraziť galériu (6)
Toto sa dialo počas ich posledných stretnutí! (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - V nedeľu 18. júla zasiahla Slovensko tragická správa. Milan Lasica odpadol priamo počas koncertu Bratislava Hot Serenaders v štúdiu L+S. A hoci sa ho zdravotníci zo všetkých síl snažili zachrániť, boj o jeho život prehrali...

Podľa prvotných informácií mal Milan Lasica skolabovať počas kľanačky, správa o tejto tragédii sa začala šíriť krátko po pol desiatej večer. Zdravotníci mali o život Milana Lasicu bojovať približne 20 minút, zachrániť ho už, žiaľ, nedokázali. Objavili sa už aj prvé správy o príčine jeho náhleho úmrtia. Portál dennikn.sk uvádza, že za kolapsom a následnou smrťou bola náhla porucha srdcového rytmu.  

Na túto smutnú udalosť a stratu slovenskej legendy už stihlo zareagovať niekoľko známych osobností. Medzi prvými speváčka Lenka Rakarová, ktorá sa s Maestrom stretla počas živých vystúpení relácie Sedem. 

Pozrite si ako Milan Lasicu v relácii Zlaté časy vyrozprával príhodu s vrátnikom

Milan Lasica sa pred kamerami nekašle: Bozaj ma v r*ť! - (Zdroj: RTVS)

Spoločne odrobili niekoľko dielov, ďalšie mali pripravovať v najbližšej dobe. To sa už ale, žiaľ neuskutoční. Teda aspoň nie v prítomnosti ikonického Milana Lasicu. „Ešte pred pár dňami mi volal organizátor týchto akcii, že sa plánujú ďalšie vystúpenia a že sa všetci tešia. Je mi z toho veľmi smutno. Pán Lasica bol veľký gentleman, veľmi láskavý človek, vnímavý a príjemný a jeho humor bol jedinečný," povedala pre Topky Lera, ktorá je zo správy o úmrtí famózneho herca a zabávača v šoku. 

Zábery z posledných živých vystúpení zostavy Sedem bez záruky
Zobraziť galériu (6)
Zábery z posledných živých vystúpení zostavy Sedem bez záruky  (Zdroj: Archív L.R.)

SMRŤ MILANA LASICU (†81):
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív L.R.)

Lera hovorí, že v čase, kedy spolupracovali, nič nenasvedčovalo tomu, že by mal akékoľvek zdravotné problémy. „Bol absolútne vitálny, milý, zábavný, vtipný, s apetítom," krúti hlavou speváčka, ktorá sa so zostavou Sedem stretla pred niekoľkými týždňami. 

„Bolo to krátko potom, ako sa umožnili verejné akcie a všetci sme boli neskutočne nadšení, že môžeme opäť vystupovať pred živým publikom. Aj sme posedeli po predstaveniach s Eňou Vácvalovou, Oľgou Feldekovou, Milanom Lasicom a Jankom Snopkom, veľa sme sa nasmiali, narozprávali," zaspomínala si. 

„Pán Lasica bol výnimočný človek a to nielen na javisku, ale aj mimo neho," dodala Lera. Česť jeho pamiatke! 

Viac o téme: ZomrelMilan Lasica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu