Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

ODHALENIE! Marián Čekovský zložil novú pesničku. Prečo ju nehrajú v rádiu?!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Slovenská sporiteľňa)

Na sociálnych sieťach sa objavila nová skladba od známeho speváka Mariána „Čeky“ Čekovského. Aj napriek chytľavej melódii a kreatívnemu textu ju však zatiaľ v rádiách nehrajú. Čo sa skrýva za touto pesničkou, ako vznikla a kde ju môžete počuť medzi prvými? Poznáme odpoveď na všetky tieto otázky!

Chytľavá skladba vznikla ako výsledok spolupráce Mariána Čekovského na aktuálnej kampani Slovenskej sporiteľne. Tá v týchto dňoch oslavuje jeden milión používateľov v digitálnom bankovníctve George. Súčasne pri tejto príležitosti prináša svojim klientom aj výrazné zľavy v obchodoch pri platbe kartou až do 8 %, stačí si v Georgeovi aktivovať inováciu Moneyback.

Pieseň Čeky nielen naspieval, ale súčasne je aj autorom textu a hudby. Aj keď ide o podarený hudobný počin, do rádií sa pravdepodobne nedostane, keďže vznikla na podporu obľúbeného digitálneho bankovníctva. Vypočuť si ju však môžete tu:

„Náš George dosahuje veľmi vysokú znalosť medzi Slovákmi a významne prispieva k rastu pozitívnej klientskej skúsenosti. Práve preto sme sa rozhodli využiť jeho obľúbenosť a osláviť spolu s našimi zamestnancami a klientmi dobré veci v našich životoch, akými sú  láska, smiech, zábava a milión ďalších skvelých vecí. Milión klientov v Georgeovi oslavujeme nielen s originálnou pesničkou ale aj s našou digitálnou inováciou Moneyback, vysvetľuje Dáša Juríková, riaditeľka stratégie a rozvoja značky Slovenskej sporiteľne.

Celkovú ponuku odmien, ktorú prináša inovácia Moneyback, nájdu ľudia v apke George, pričom program už dnes spolupracuje s takmer stovkou obchodníkov. Aktuálne prináša najväčšie odmeny za platbu kartou u obchodníkov ako Lidl, ÖMV, NAY Elektrodom, Panta Rhei alebo 101 Drogerie. Odmeny u týchto partnerov sa pohybujú až do výšky 8 % z celkového nákupu.

ODHALENIE! Marián Čekovský zložil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Slovenská sporiteľňa)

Nabitý funkciami

George prináša rýchle a bezpečné platby, vrátane skenovania IBAN-u, QR-kódu aj poštovej poukážky. Klienti si vedia zriadiť sporenie, poistenie či investície na pár klikov v mobile, tiež načerpať spotrebný úver v priebehu niekoľkých minút, či požiadať o hypotéku. Prihlasujú sa odtlačkom prsta alebo pohľadom do kamery cez Face ID. V januári pribudla v Georgeovi služba Payme (vyžiadanie platby cez četovacie aplikácie). Ak ešte nemáte Georgea a chceli by ste ho vyskúšať, v Slovenskej sporiteľni si otvoríte účet online za necelých 10 minút, navyše ho máte na rok zadarmo.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu