Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovenská herečka vylepila moderátorovi: Ty SVIŇA!

Marta Sládečková
Marta Sládečková (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Na stretnutie s ňou len tak nezabudne! Moderátorská dvojica Martina Comisso a Lukáš Pinček uvádzajú v rádiu Jemné rannú šou, v ktorej hostia známe tváre. V utorok to bola herečka Marta Sládečková. Tá sa v štúdiu postarala o poriadne prekvapenie, keď moderátorovi bez váhania dala jednu poza uši.

Marta Sladká zo Susedov, či pani učiteľka Zdena z Hornej Dolnej - to sú postavy, v ktorých majú diváci aktuálne možnosť vidieť obľúbenú herečku Martu Sládečkovú. Tá počas návštevy v rádiu Jemné prezradila, že nemá príliš rada, ak od nej niekto mimo nakrúcania požaduje, aby sa rehotala tak, ako v markizáckych Susedoch. 

Moderátorom sa však dala ukecať na čosi iné. S Lukášom Pinčekom totiž predviedli "mileneckú scénku", kedy on jej priznáva neveru. „Neverím ti! Ty sviňa!” skríkla Sládečková a moderátorovi dala celkom slušnú facku. 

VIDEO: Lukáš Pinček dostal o Marty Sládečkovej facku. 

Sládečková počas rozhovoru hovorila aj o tom, že ako herečka nikdy nemala problém ani s odvážnymi scénami. „Ja si myslím, že každá herečka tým prejde a záleží len od nej, ako to vezme. Že či je na to citlivá alebo nie. Ale určite každá sa stretla s tým, že sa musí vyzliecť. Ja som vždy povedala, že aj to patrí do tej inscenácie alebo filmu a je to decentne urobené, tak ja s tým nemám problém,” prezradila obľúbená herečka. 

Galéria: Marta Sládečková

Viac o téme: Marta Sládečková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu