Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

TRAPAS markizáčky v priamom prenose: Chúďa! Až vám jej bude ľúto

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tento pracovný týždeň neodštartovala práve najlepšie! Reč je o markizáckej redaktorke Zuzane Holienčíkovej, ktorá od roku 2019 pracuje v televízii Markíza. Za sebou má množstvo reportáží a je ozaj profesionálka. Keď však v pondelkových Prvých televíznych novinách hovorila o aktuálnych zmenách v covid automate, poriadne sa zamotala. A určite aj zapotila...

Vystupovať v priamom prenose nie je vôbec jednoduché. Za pravdu nám dá hádam každý, kto sa s takou výzvou musel už niekedy popasovať. Aj ostrieľaní profesionáli priznávajú, že vždy tak trošku pociťujú adrenalín a nervozitu. Čo sa totiž stane one time LIVE, už nemôže ísť next time :)

V pondelok to na vlastnej koži pocítila aj markizáčka Zuzana Holienčíková. V Prvých televíznych novinách totiž mala naživo zhrnúť zmeny týkajúce sa covid automatu. Sympatická redaktorka sa však poplietla tak, že situáciu napokon nevedela zachrániť. Keď si nešťastne povzdychla, zaradili do vysielania pripravenú reportáž. 

VIDEO: Zuzana Holienčíková sa v priamom prenose takto zamotala. 

Zuzana Holienčiková sa v priamom prenose takto zamotala pri zhrnutí zmien v covid automate. (Zdroj: TV Markíza)

Video zachytávajúce tieto nepríjemné chvíle sa začalo šíriť sociálnymi sieťami. Ľudia však redaktorku bránia a vôbec sa nečudujú, že sa poplietla. „Tieto nariadenia... Kto sa v tom má vyznať? Všetci v tom máme presne takýto chaos,” znie jedna z mnohých reakcií. „Chúďa. Mne jej strašne bolo ľúto. Ja byť na jej mieste, tak to takto neustojím. Zvládla to dobre,” reagoval iný z divákov. 

Zuzana Holienčíková je v Markíze od mája 2019.
Zobraziť galériu (2)
Zuzana Holienčíková je v Markíze od mája 2019.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Zuzana Holienčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu