Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Trojnásobná mama Mária Čírová: Najťažšia vec na rodičovstve... Toto nikdy nerobte!

Mária Čírová Zobraziť galériu (5)
Mária Čírová (Zdroj: Instagram MČ)

BRRATISLAVA - Mária Čírová minulý rok v lete porodila svoje tretie dieťa. Keďže ju ľudia majú radi a mnohým je ako mama sympatická, často ju žiadajú o rady. Najnovšie prišla na pretras téma detského vzdoru. A speváčka má radu, čo nikdy nerobiť!

Hoci najmladší Ruben je ešte príliš malý, Mária Čírová si obdobiami vzdoru prešla už pri Hugovi a Zoe. A tak môže poradiť rodičom, ktorí úplne nevedia, ako si poradiť s jeho prejavmi u svojich detí. 

Trojnásobná mama Mária Čírová:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram MČ)

Základom je podľa speváčky trpezlivosť – či už sa dieťa hádže na zem v obchode alebo vyvádza na detskom ihrisku. „Viem, že veľa rodičov v tomto období stráca trpezlivosť a myslia si, že to je nekonečné... A keď nechce vrátiť hračku inému dieťaťu na pieskovisku, tak vy sa už dohadujete, pozeráte na tu druhú mamičku, že: Môžeme si teda tú hračku požičať? Nerobte to!” vyhlásila jednoznačne Mária.

Tým, že rodič ustúpi požiadavkám dieťaťa na základe plaču, zarába si na budúce problémy. „Keď tá hračka patrí inému dieťaťu a vaše dieťa sa rozplače, pretože tú hračku chce a chce si ju zobrať, tak majte tú trpezlivosť, vytiahnite tú hračku dieťaťu z ruky. Aj keď tá druhá mamička hovorí, že môžete si ju požičať, nerobte to,” prízvukovala Čírová. „Lebo tieto krásne malé bytosti, ony sa učia veľmi rýchlo: Ahá, to sa mám rozplakať, aby mi nechali tú hračku. Ahá, to sa mám hodiť o zem, aby mi v hračkárstve kúpili tú veľkú krabicu. Preto pozor na to,” upozornila mamičky aj oteckov. 

Trojnásobná mama Mária Čírová:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram MČ)

Ako dodala v popise k svojmu príbehu, takáto situácia môže nepekne vygradovať následkami do budúcnosti. Z dieťaťa sa môže stať manipulátor, ktorý bude dosahovať svoje prostredníctvom scén, s ktorými rodičia nemajú trpezlivosť. Mária síce netvrdí, že je v tomto obore odborníčkou, ale má už svoje skúsenosti a takto proste tento problém vidí ona. Súhlasíte s ňou? 

Trojnásobná mama Mária Čírová:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram MČ)

Viac o téme: Mária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu