Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Toto na obrazovkách neuvidíte: Spredu TOP, ale zozadu… Ehm, veľké KLAMSTVO Barkolovej!

Erika Barkolová neraz svojím vzhľadom klame. Zobraziť galériu (5)
Erika Barkolová neraz svojím vzhľadom klame. (Zdroj: Instagram EB)

BRATISLAVA - Moderátorka Erika Barkolová (43) ohuruje svojou tip-top postavičkou. Pred časom výrazne schudla a dnes sa pýši vypracovanými svalmi. Na televíznych obrazovkách jej však napriek tomu k bezchybnému vzhľadu musia dopomáhať. Aby vyzerala spredu super, zozadu jej musia... Pozrite na to klamstvo, ktoré na kamerách nevidno!

VIDEO: Vypočujte si rozhovor s Erikou Barkolovou, ako sa pred tromi rokmi dostala do formy

Erika Barkolová

Moderátorky z televíznych obrazoviek musia vždy vyzerať perfektne. K tomu určite dopomáha nielen super vizáž, ale aj styling. No a o ten sa známym Slovenkám starajú televízni kostyméri. Nie vždy sa však trafia do veľkosti, či dokonca vyberajú z erárnych kúskov... A potom si musia vypomáhať, ako sa len dá. 

Galéria: Erika Barkolová kedysi a dnes

Aktuálne tak dopadla aj moderátorka Ranných Novín televízie Joj Erika Barkolová. Hoci sa plavovláska môže pýšiť perfektnou postavou bez gramu tuku, predsa jej museli pomôcť k tomu, aby pred kamerami vyzerala v oblečení dobre. Stylisti ju totiž obliekli do veľkého kostýmu. Na prešívanie bolo neskoro, a tak to vyriešili klamstvom. 

Aby moderátorke sako perfektne sadlo, zozadu ho narýchlo zúžili zatváracími špendlíkmi. Spredu tak vyzerala super a zozadu... To diváci už na televíznych obrazovkách nevideli. Na Instagrame ju však natrela kolegyňa Hana Zavřelová Gallová. „Zo zákulisia alebo od chrbta. Tož, štíhlounká je,“ napísala moderátorka a prirovnala ju k prehistorickému Stegosaurusovi, ktorý mal na chrbte kostené štíty.  

Toto na obrazovkách neuvidíte:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram E.B.)

Toto na obrazovkách neuvidíte:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram E.B.)

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu