Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fialová zachraňuje markizácku Tvár: Najprv ju vyhodili a teraz... Záskok za mamičku Šebovú!

Zuzana Šebová v priebehu natáčania šou porodila. Museli ju nahradiť. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Šebová v priebehu natáčania šou porodila. Museli ju nahradiť. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Už keď šou Tvoja tvár znie povedome štartovala, tvorcovia zrejme rátali aj so scenárom, že Zuzana Kubovčíková Šebová (39), ktorá bola vo vysokom štádiu tehotenstva, celú sériu nedotočí. A tak sa aj stalo. Dve kolá pred koncom sa z nej stala mamička... Jej stolička za porotcovským stolom tak náhle skončila prázdna. Narýchlo ju zaskočila exporotkyňa Zuzana Fialová (46)!

VIDEO: Pripomeňte si Zuzanu Fialovú ako porotkyňu šou Tvoja tvár znie povedome

Tvoja tvár znie povedome Fialová Dangl


Porotkyňa markizáckej Tváre porodila: Syn dostal klasické slovenské meno!


Herečka Zuzana Kubovčíková Šebová porodila tesne pred bránami semifinálového kola šou Tvoja tvár znie povedome. Minulý týždeň sa ešte na obrazovkách objavila, no dnes večer to bude už bez nej. Jej synček Paľko sa totiž vypýtal na svet 12. apríla, kedy tvorcom zostávalo dotočiť už iba dve časti projektu. 

Galéria: Zuzana Kubovčíková Šebová

V Markíze tak narýchlo museli riešiť náhradu za ostrieľanú porotkyňu... A tou je prekvapivo bývalá tvár, ktorá obľúbenou šou sprevádzala všetkých predchádzajúcich 5 sérii - Zuzana Fialová. Pred štartom aktuálneho ročníka ju však z poroty náhle vyhodili a dokonca jej zobrali aj miesto hereckej koučky. O to väčším prekvapením je, že tmavovláska „ponuku“ prijala. 


ŠOK v novej sérii markizáckej Tváre: KONIEC známych tvárí... Toto je nová porota!


„Veľmi som sa tešila a mám pocit, že som sa zdokonalila v umení byť v správny čas na správnom mieste. Lebo je tu taká perfektná atmosféra, ktorú ste budovali veľa kôl, tak ja si teraz vypapám tie čerešničky na torte,“ zahlásila Fialová na začiatku semifinálového kola. A nás zaujímalo, či išlo len o jednorázový záskok alebo sa exporotkyňa zdrží až do finále. V Markíze nám však na túto otázku neodpovedali.


Fialová si v markizáckej Tvári už neškrtne: Nahradili ju chlapom!


„Tešíme sa, že Zuzka Fialová zasadne do semifinálového kola opäť za porotcovský stôl. Štvoricu doplní skvelý herec Juraj Kemka,“ povedala pre Topky.sk PR manažérka projektu Adriana Podobová. Nám sa však predsa len podarilo zistiť, že Fialová sa v Tvári objaví len zajtra. O týždeň sa predstaví opäť iná porotcovská zostava. 

Viac o téme: Zuzana FialováTvoja tvár znie povedomeZuzana Kubovčíková Šebová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu