Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hviezda Oteckov prehovorila o súkromí: Nevšedné zásnuby a svadba... Na tú nie sú peniaze!

Čo bude so svadbou? Zobraziť galériu (4)
Čo bude so svadbou? (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Dominika Kavaschová (31) aktuálne prežíva jedno z najkrajších období v živote. Partner Dano Fischer ju nedávno požiadal o ruku a dvojica sa už čoskoro dočká svojho prvého spoločného dieťatka...

Vytúžená dcérka, ktorá dostane meno Maia, sa narodí už v najbližších týždňoch. Dvojica ešte predtým stihla zásnuby a v polovici februára sa pôvabná herečka pochválila fotkou krásneho prstienka. Detaily o tom, ako to prebiehalo, však zverejnila až nedávno, keď sa jej na to spýtali fanúšikovia. 

Dominika Kavaschová Oteckovia

,,Cvičila som na fit lopte. Kľakol si, pobozkal mi bruško, vyznal nám lásku a dal mi prsteň, o akom som snívala,” prezradila Dominika na svojom Instagrame. Keďže dala svojim sledovateľom priestor, aby sa pýtali na všetko, čo ich zaujíma, ako sa dalo čakať, prišlo aj na otázky ohľadom svadby. 

Dominika Kavaschová sa zatiaľ pred oltár nehrnie.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Kavaschová sa zatiaľ pred oltár nehrnie.  (Zdroj: Archív D.K.)

Lenže ako sa ukázalo, snúbenci sa v blízkom období pred oltár nechystajú. Na oslavu lásky podľa ich predstáv totiž aktuálne nie je dostatok financií. A ani vhodné podmienky. Kedy k tomu príde, teda zatiaľ nevedia ani oni sami. „To netušíme. Musíme nažgrlošiť prachy, nech je to poriadny žúr,” okomentovala otvorene herečka. 

Viac o téme: Dominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu