Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Technické problémy slovenských televízií: Po RTVS aj JOJka… A moderátori nič netušili!

Technické problémy pred týždňom zaznamenala RTVS, včera zas Tv Joj. Zobraziť galériu (5)
Technické problémy pred týždňom zaznamenala RTVS, včera zas Tv Joj. (Zdroj: Tv Joj/RTVS)

BRATISLAVA - Rovno na Veľký piatok zaznamenala veľké technické problémy verejnoprávna RTVS. Namiesto programu sa na obrazovkách Jednotky a Dvojky objavilo zrnenie alebo čierna obrazovka. A včera sa s výpadkom musela pasovať aj Tv Joj. Ranná šou neodštartovala... O poruche pritom zjavne nevedeli ani moderátori!

VIDEO: Televízia Joj zaznamenala problémy pri Ranných novinách

Technické problémy Tv JOJ: Ranné vysielanie neodštartovalo! (Zdroj: Tv Joj)

Štvrtkový deň neodštartoval na Kolibe najideálnejšie. Hneď v skorých ranných hodinách sa totiž Jojka musela pasovať s nepríjemnými technickými problémami. Každý pracovný deň presne o 6:15 ráno totiž štartuje vysielanie Ranných novín. Včera však na divákov čakal len seknutý obraz a po pár minútach čierna obrazovka. 

Trvalo celých 8 minút, kým tvorcovia problémy vyriešili a vysielanie rannej šou naskočilo. Začiatok relácie však úplne chýbal a obraz naskočil uprostred rozbehnutej reportáže. Zdá sa dokonca, že o technickej poruche nevedeli ani samotní moderátori. Keď sa konečne dostali do vysielania, pokračovali v moderovaní bez jedinej zmienky o problémoch. 

Na celých 8 minút vo štvrtok ráno vypadlo vysielanie televízie Joj.
Zobraziť galériu (5)
Na celých 8 minút vo štvrtok ráno vypadlo vysielanie televízie Joj.  (Zdroj: Tv Joj)

S ešte vážnejšími technickými problémami sa presne pred týždňom na Veľký piatok pasovala verejnoprávna RTVS. Výpadok vysielania zaznamenala na Jednotke aj Dvojke už približne o 6:30 ráno a trval až do 10:30.

Televízia po prvom probléme nasadila do vysielania rozprávku, ktorú avizovala v neskoršom čase, no aj tá viackrát vypadla a nakoniec program spadol úplne. „Z technických príčin sa zmenil vysielaný televízny program, za čo sa všetkým divákom ospravedlňujeme. Príčiny riešime. Pokojné veľkonočné sviatky,“ napísala na facebooku RTVS. 

Viac o téme: RTVSTv JojRanné noviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu