Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Cinkota sa počas nakrúcania nepohodol s Hrycovou: Prísny zákaz pre všetkých hercov!

Prísny zákaz pre všetkých hercov! Zobraziť galériu (12)
Prísny zákaz pre všetkých hercov! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Na obrazovkách televízie JOJ už odštartoval veľkolepý seriál Slovania, ktorý medzi divákmi zožal obrovský úspech. Projekt sa nakrúcal na Ukrajine a pracovalo sa na ňom približne pol roka. Tvorcovia i herci na pľaci doslova nechali dušu. Vytvoriť dielo, ktoré si okamžite získalo tisícky fanúšikov, nebolo ani zďaleka jednoduché a stálo mnoho úsilia...

V hlavných úlohách sa objavili mladí nováčikovia, no a aj také hviezdy ako Zuzana Fialová, Tomáš Maštalír, Juraj Loj či Dušan Cinkota. A práve posledný menovaný mal počas nakrúcania menší problém. Nám sa totiž podarilo získať video zo zákulisia natáčania Slovanov, kde sa Cinkota tak trochu posťažoval. 

Cinkota sa počas nakrúcania nepohodol s Hrycovou: Prísny zákaz pre všetkých hercov! (Zdroj: TV JOJ)

Rozladilo ho, že zábery, kde jeho postava Čarada cvála na koni, nemôže nakrútiť on osobne. Či chcel alebo nie, musel využiť služby svojho dabléra. „Ma mrzí, že na tieto veci sú dabléri, ale tak....” vyjadril sa vo videu. Cval na tátošovi totiž hercom rázne zatrhli a producentka Wanda Hrycová aj vysvetlila prečo.

Dušan Cinkota stvárnil v seriáli Slovania postavu Čarada
Zobraziť galériu (12)
Dušan Cinkota stvárnil v seriáli Slovania postavu Čarada  (Zdroj: TV JOJ)

Akékoľvek ústupky v tomto prípade zamietla, čo Dušana Cinkotu zjavne zamrzelo. „No lebo ja by som ti nedovolila cválať na koni,” vysvetľovala Dušanovi, ktorý práve sedel v maskérni. „Herca neposadím na koňa, nech jazdí akokoľvek dobre,” reagovala striktne. 

Čo sa vlastne stalo a prečo hercom nedovolila podobné scény nakrúcať, sa dozviete vo videu vyššie, kde uvidíte aj zákulisie nakrúcania a dozviete sa kopu pikošiek! 

Viac o téme: Dušan CinkotaWanda HrycováSlovania
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu