Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa Slovenka po umelom oplodnení: FOTO Obrovská radosť... Porodila dvojičky!

Nika Karch porodila dvojičky. Zobraziť galériu (9)
Nika Karch porodila dvojičky. (Zdroj: Instagram N.K.)

BRATISLAVA - Švédska skupina Rednex sa v 90-tych rokoch stala celosvetovo známou a jej hity pozná azda každý. Málokto však vie, že už niekoľko rokov je ich stálou členkou slovenská speváčka Nika Karch. No a tá v týchto dňoch prežíva najkrajšie chvíle svojho života. Po umelom oplodnení sa totiž stala dvojnásobnou mamou!

Radostnou novinkou sa speváčka, ktorá si v skupine Rednex hovorí Zoe, pochválila na sociálnej sieti Instagram. Zverejnila záber, na nemocničné pásky, ktoré prezrádzajú, že sa stala mamou. A rovno dvoch detičiek. Narodili sa jej dvojičky Tamarka a Timotej. Ako však priznala, k ich počatiu jej museli dopomôcť lekári. 


Hviezda v markizáckej Chartshow všetkých šokovala: Stiahol si gate a všetkým ukázal holý zadok!


„A som dvojmama... Naše srdiečka prišli na svet vo štvrtok 4. 3. 2021. Tamarka o 19:43, 2030g, 43cm, Timotej o 19:44, 2400g, 45cm. K našim detičkám nám dopomohla klinika reprodukčnej medicíny a som nesmierne šťastná, že MUDr. Hladovcová, ktorá mi v júli vyberala vajíčka na oplodnenie, naše deti aj odrodila,“ napísala otvorene šťastná mamička. 

A nezabudla poďakovať celému tímu zdravotníkov. „Vďaka patrí jej, ako aj celému personálu gyn-pôr. oddelenia v Nových Zámkoch. Drobčekovia sú zdraví a už sa pýtajú domov k ockovi. Tomi, vydrž. N&Timi&Tami,“ dodala Nika Karch. Čerstvej mamičke gratulujeme a jej aj drobcom prajeme veľa zdravia!

Známa Slovenka po umelom
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram N.K.)

Viac o téme: RednexNika Karch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu