Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Drobovej náhle rozhodnutie: V nedeľu sa mala vydávať, ale... SVADBA ZRUŠENÁ!

Gabika Drobová náhle zrušila svadbu! Zobraziť galériu (3)
Gabika Drobová náhle zrušila svadbu! (Zdroj: Instagram G.D.)

BRATISLAVA - Posledné mesiace sa v živote Gabriely Drobovej (47) niesli v znamení príprav na jej veľký deň. V magický dátum 20. 2. 2022 sa mala totiž vydať za dlhoročného priateľa Karola Rumana. No všetko je inak... Len 5 dní pred termínom je svadba zrušená!

V týchto dňoch sa ešte na sociálnych sieťach pýšila poslednými prípravami na svadbu - skúšala si svadobný mejkap aj účes. Už v nedeľu, v magický dátum 20. 2. 2022 si totiž po dlhých rokoch vzťahu mala s priateľom Karolom Rumanom povedať svoje áno. No všetko je náhle inak. 

Len 5 dní pred veľkým dňom totiž Gabika svadbu zrušila. Dôvodom však nie sú problémy vo vzťahu so snúbencom, ale náhle zdravotné problémy. „Karol je covid pozitívny, takže svadba sa v nedeľu nekoná,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. No už teraz vraj majú vybratý aj náhradný termín. 

Svadba sa bude konať o dva mesiace, a to na deň presne. „Nový termín je 20. 4. 2022,“ dozvedeli sme sa. Tak snáď budúcim manželom už ten druhý termín nič neprekazí a v apríli si už povedia svoje vytúžené áno. Ženíchovi prajeme skoré uzdravenie!

Drobovej náhle rozhodnutie: V
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram G.D.)

Viac o téme: Gabriela DrobováKarol Ruman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu