Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zosnulá herečka Maciuchová (†75) z Nemocnice na okraji mesta: Pohreb v úplnej tajnosti!

Hana Maciuchová mala pohreb už v pondelok. Zobraziť galériu (6)
Hana Maciuchová mala pohreb už v pondelok. (Zdroj: FS Barrrandov)

OLOMOUC - Minulý týždeň verejnosť šokovala správa o smrti hviezdy seriálu Nemocnice na kraji města, herečky Hany Maciuchovej (†75). Umelkyňa od jesene bojovala s rakovinou, ktorá sa jej vrátila po niekoľkých rokoch. A už prebehol aj pohreb... V úplnej tajnosti!

Galéria: Hana Maciuchová

Posledná rozlúčka s Hanou Maciuchovou prebehla tak, ako to avizovali najbližší - v rodinnom kruhu. A v podstate aj v úplnej tajnosti. Na verejnosť sa totiž správa o konaní pohrebu dostala až po dvoch dňoch. Smútočný obrad prebehol už v pondelok v Olomouci. 


Zomrela hviezda z Nemocnice na okraji mesta: Blažejová podľahla zákernej chorobe!


V čase konania pohrebu znela z ampliónu hudba Vadima Petrova z televíznych Krkonoškých rozprávok, v ktorých herečka zažiarila ako krásna gazdiná Anča. Najprv sa rozlúčilo mesto, kde herečka zomrela. „Štaturárne mesto vyjadruje hlubokú sústrasť rodine pani Hany Maciuchovej. Pani Hana, úprimne z celého srdca ďakujeme za všetko, čo ste nám svojím umením aj celým vašim životom dávala,“ zaznelo z reproduktora. 


Zosnulá herečka z Nemocnice: Bola to rakovina... Nikto netušil, že sa vrátila!


Následne sa konal pohreb v kruhu najbližšej rodiny. To, že posledná rozlúčka už prebehla, oznámila rodina prostredníctvom smútočného parte. „Zomrela 26. 1. 2021, v ten deň osud stál v ceste,“ píše sa v oznámení. „Za všetkých pozostalých rodina Marková a Maciuchová. Ďakujeme všetkým, kto si s nami uctí jej pamiatku,“ dodali rodinní príslušníci. Česť jej pamiatke!

Zosnulá herečka Maciuchová (†75)
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív)

Viac o téme: Hana MaciuchováNemocnica na okraji mesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu