Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Smrť Andyho Hryca (†71): Prehovoril Dušan Cinkota... Posledné telefonáty pred smrťou!

 Dušan Cinkota prehovoril o posledných telefonátoch Zobraziť galériu (4)
Dušan Cinkota prehovoril o posledných telefonátoch

BRATISLAVA - V nedeľu skoro ráno zasiahla Slovensko smutná správa. Do hereckého neba odišiel famózny umelec Andy Hryc (†71) . Ten od minulého roka bojoval so zákernou rakovinou, lekári mu v apríli diagnostikovali leukémiu. Napokon svoj zápas, bohužiaľ, prehral...

Správu o jeho smrti zverjenila zdrvená dcéra Wanda Adamík Hrycová. „Dnes o 3:13 hod ma opustil najdôležitejší muž môjho života.  Posledné hodiny toho jeho som ho držala pevne za ruku, posledné slová, ktoré som mu povedala, boli „ľúbim ťa” a posledné slová, ktoré povedal on, boli “aj ja ťa veľmi ľúbim... Zbohom tato, ďakujem za všetko, už nič nebude ako doteraz," napísala na Facebooku približne o štvtej hodine ráno a zverejnila spoločnú fotku ich rúk. 

Galéria: Zomrel Andy Hryc

Pod príspevkom sa začali okamžite hromadiť stovky kondolencií - ako od priateľov a fanúšikov, tak i kolegov. K jednému z nich mal Hryc mimoriadne blízko. Medzi jeho dobrých priateľov patril Dušan Cinkota, ktorého sme kontaktovali. Andy pri ňom stál aj počas času, kedy bol vo väzení. Keď z neho vyšiel, s dcérou, producentkou Wandou, ho oslovili do účinkovania v ich seriáli Slovania.

Andy Hryc zomrel: Prehral boj s leukémiou, dcéra Wanda zverejnila posledné slová!

 „Som hrozne smutný, odišiel mi veľmi dobrý kamarát," povedal pre Topky.sk umelec, ktorý sa o jeho smrti dozvedel v nedeľu ráno. Cinkota uviedol, že bol s Andym v kontakte pred niekoľkými dňami a nič nenasvedčovalo tomu, že by sa jeho stav zhoršoval. „Pravidelne sme si volali. Keď sme spolu telefonovali naposledy, znel v pohode. On vždy znel v pohode," povedal nám šokovaný a zároveň mimoriadne zarmútený herec. 

Dušan Cinkota sa Andymu Hrycovi pokúšal dovolať krátko pred smrťou.
Zobraziť galériu (4)
Dušan Cinkota sa Andymu Hrycovi pokúšal dovolať krátko pred smrťou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Hrycovi sa vraj pokúšal volať aj deň pred smrťou, no neúspešne. Počas celej soboty mu nezdvíhal telefón. „Veľakrát som mu volal, no nezdvíhal. Musel mať odo mňa spústu zmeškaných hovorov. Potom mi nezdvíhala ani Wanda. Asi som ho cítil...," uviedol pre Topky s roztraseným hlasom herec, ktorý bol stále v šoku.

Rodine, priateľom a kolegom zosnulého Andyho Hryca vyjadrujeme úprimnú sústrasť a prajeme veľa síl. 

Viac o téme: ZomrelDušan CinkotaAndy Hryc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu