Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zronená Wanda Hrycová: Pozýva na pohreb svojho otca (†71)... Zverejnila smútočné parte!

Wanda Hrycová zverejnila smútočné parte. Zobraziť galériu (5)
Wanda Hrycová zverejnila smútočné parte. (Zdroj: Facebook W.A.H.)

BRATISLAVA - V apríli 2020 lekári Andymu Hrycovi (†71) diagnostikovali leukémiu. Tej známy slovenský herec pred pár dňami podľahol. Smutnú správu zverejnila jeho dcéra Wanda Adamik Hrycová. A aktuálne informovala aj o poslednej rozlúčke so známym Slovákom.


Andy Hryc zomrel: Prehral boj s leukémiou, dcéra Wanda zverejnila posledné slová!


Uplynul už týždeň, čo verejnosť, no najmä blízkych, zasiahla správa o náhlej smrti známeho slovenského herca Andyho Hryca. Umelec od apríla 2020 statočne bojoval s leukémiou. A hoci to po dlhých mesiacoch strávených v nemocnici v poslednom období vyzeralo tak, že sa jeho stav konečne zlepšil, prišla bolestivá rana. 

Galéria: Zomrel Andy Hryc

„Dnes o 3:13 hod. ma opustil najdôležitejší muž môjho života. Posledné hodiny toho jeho som ho držala pevne za ruku, posledné slová, ktoré som mu povedala, boli ľúbim ťa a posledné slová, ktoré povedal on, boli aj ja ťa veľmi ľúbim. Zbohom tato, ďakujem za všetko, už nič nebude ako doteraz,“ zverejnila v nedeľu ráno Wanda, ktorá v týchto chvíľach s najbližšou rodinou vybavuje všetko okolo pohrebu.

A ten by sa mal konať až o týždeň v utorok. Zronená dcéra zverejnila na Facebooku smútočné parte a pozýva všetkých, ktorí jej otca mali radi, aby sa s nim prišli do bratislavského krematória rozlúčiť. Aspoň vonku. 

„Rozlúčka s mojim tatinkom bude v utorok 16. 2. 2021 o 13:15 hod v bratislavskom krematóriu. Neviem, aké budú platiť protipandemické opatrenia v ten deň, ale ak to bude možné, radi vás tam uvidíme. Ak sa vám to nepodarí, budem vďačná, ak si na neho vtedy aspoň spomeniete a zapálite mu na jeho poslednej ceste sviečku, ďakujem,“ napísala Wanda. 

Zronená Wanda Hrycová: Pozýva
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook W.H.)

VIDEO: Pozrite si náš archívny rozhovor s Andym Hrycom o jeho vnukoch

„Predovšetkým ja nie som žiadny dedko, ja som s nimi kamarát a oni mi hovoria Andy.“

Hryc o vnukoch

 

Viac o téme: Andy HrycWanda Adamik Hrycová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu