Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Boris Kollár verejne odstrihol Fabušovú: Vo vládnej limuzíne sa už viezť nebude!

Boris Kollár verejne odstrihol Fabušovú. Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár verejne odstrihol Fabušovú.

BRATISLAVA - Koncom októbra 2020 verejnosť šokovala správa, že predseda parlamentu Boris Kollár mal vážnu autonehodu, pričom z jej následkov sa zotavuje ešte dodnes. Následne po havárii vyšlo najavo, že vo vládnej limuzíne okrem predsedu NR SR, jeho vodiča a ochrankára sedela aj bývalá finalistka Miss Universe Miroslava Fabušová...

A predseda parlamentu mal čo vysvetľovať. Na krku mal zrazu ďalšiu kauzu, pre ktorú sa pod ním triasla stolička. On i jeho spolujazdkyňa najprv mlčali, s vysvetlením, prečo sa s Kollárom v aute viezla, napokon prišla sexi brunetka. 

Galéria: Miroslava Fabušová

„V sobotu ma Boris bral do lekárne, liečim sa na tetániu a lieky a vitamínové doplnky, ktoré užívam, v Dunajskej Lužnej, kde momentálne žijem, nemajú. Keďže sa vracal od syna z Mostu pri Bratislave cez Dunajskú Lužnú, tak ma po ceste zobral. To, že neskončím v lekárni, ale až v nemocnici, sme žiaľ nikto ani v najhoršom sne netušili,“ vysvetľovala Fabušová, ktorá si poležala na JIS-ke a blízkom čase ju ešte čaká operácia. 

Boris Kollár sa v diskusnej relácii Na telo jasne vyjadril
Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár sa v diskusnej relácii Na telo jasne vyjadril  (Zdroj: TV Markíza)

Hoci od autonehody uplynulo už niekoľko mesiacov, rozoberá sa až dodnes. Kollárovi ju naposledy pripomenul moderátor relácie na Telo. „Keď ste mali dopravnú nehodu, tak ste viezli vo vládnej limuzíne aj vašu známu s odôvodnením, že si potrebovala ísť po lieky. Urobili by ste to znova?” pýtal sa Michal Kovačič. 

Boris Kollár v diskusnej relácii dostal aj ďalšie otázky, na ktoré mal odpovedať slovami áno alebo nie. Všetky okomentoval viac, než bolo potrebné, no keď prišlo na "jeho známu", bol mimoriadne stručný. „Nie,” povedal jednoznačne a rovno v živom vysielaní na Markíze. Nuž, zdá sa, že Fabušová či ďalšie nádejné spolujazdkyne už môžu o vládnej limuzíne len snívať...

Kollár tvrdí, že žiadnu známu by už vo vládnej limuzíne nezviezol
Zobraziť galériu (4)
Kollár tvrdí, že žiadnu známu by už vo vládnej limuzíne nezviezol  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Boris KollárMiroslava Fabušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu