Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fabušová priznala pravdu o strate bábätka: Bol otcom Boris Kollár?

Bol otcom jej dieťatka Kollár? Zobraziť galériu (4)
Bol otcom jej dieťatka Kollár?

BRATISLAVA - O Miroslave Fabušovej sa v posledných týždňoch píše najmä v spojitosti s Borisom Kollárom. Bývalá finalistka Miss Universe, módna návrhárka a modelka sa totiž s predsedom parlamentu viezla vo vládnej limuzíne v čase, kedy mal dopravnú nehodu. Obaja skončili vážne zranení a bolo nutné ich hospitalizovať.

 „V sobotu ma Boris bral do lekárne, liečim sa na tetániu a lieky a vitamínové doplnky, ktoré užívam, v Dunajskej Lužnej, kde momentálne žijem, nemajú. Keďže sa vracal od syna z Mostu pri Bratislave cez Dunajskú Lužnú, tak ma po ceste zobral. To, že neskončím v lekárni, ale až v nemocnici, sme žiaľ nikto ani v najhoršom sne netušili, vysvetlila vtedy dôvod, prečo sa vraj s Kollárom viezla. 

Galéria: Miroslava Fabušová
Toto vysvetlenie sa však niektorým zdalo skôr smiešne a nech už je pravda kdekoľvek, dochrámaná dvojica sa stala terčom mnohých žartíkov a špekulácií. Najmä o tom, že s multioteckom išlo o niečo viac, našli sa dokonca i také vyjadrenia, že brunetka sa čoskoro pridá do klubu mamičiek. Lenže to ešte nikto netušil, že skrýva smutné tajomstvo z minulosti. A síce, že prišla o bábätko. Celá vec vyšla najavo vďaka otázkam a odpovediam na jej Instagrame. 

Miroslava Fabušová v minulosti potratila.
Zobraziť galériu (4)
Miroslava Fabušová v minulosti potratila.  (Zdroj: Instagram M.F.)

Niekto z jej sledovateľov sa spýtal, či je pravda, že v minulosti potratila, no a Mirka napísala, že nejde o žiadnu klebetu a táto tragédia ju v živote naozaj postretla. Lenže hneď na to sa objavili ďalšie dohady, či otcom dieťatka nebol práve Boris Kollár. To však najnovšie Fabušová absolútne vyvrátila. 

„S pánom Kollárom sme naozaj len priatelia. Poznáme sa asi päť rokov. Spoznali sme sa na spoločenskej akcii. Od tej nehody som vo vládnej limuzíne nešla.O dieťa som prišla už pred časom a nie sú to milé spomienky. Nerada by som to rozoberala, otcom ale nebol pán Kollár, " uviedla Fabušová v rozhovore pre český portál expres.cz čím zo stola zmietla všetky pochybnosti. 

 

Viac o téme: Boris KollárMiroslava Fabušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu