Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Wandu Hrycovú korona dohnala k radikálnemu riešeniu: Koniec s behaním po testoch, TOTO teraz robí!

Wandu Hrycovú korona dohnala k radikálnemu riešeniu! Zobraziť galériu (4)
Wandu Hrycovú korona dohnala k radikálnemu riešeniu! (Zdroj: Facebook W.A.H.)

BRATISLAVA - Už toho má vyše hlavy! Aj Wanda Hrycová patrí k ľuďom, ktorí berú aktuálnu situáciu mimoriadne zodpovedne a pravidelne sa chodila testovať na koronavírus. Dôvodom bol zrejme aj jej otec Andy Hryc. Ten už niekoľko mesiacov bojuje s leukémiou a tomu zodpovedá i stav jeho imunity...

Wanda sa o neho príkladne stará a keďže s ním neustále prichádza do kontaktu, nemôže si dovoliť žiadne riziko. A tak sa celú situáciu rozhodla vyriešiť radikálne. Zabezpečila si domáce antigénové testy, ktoré si robí vždy, keď je to potrebné. Blondínka dokonca uviedla, že za sebou ich má už toľko, že ich počet predbehol aj tie tehotenské. 

A áno, sama si robí dokonca i výtery. „Vo výteroch som už majster, robím si ich sama. A aj tá radosť z negatívneho výsledku mi pripomína tých pár balvanov, ktoré mi zo srdca spadli za mojich mladých a pochabých liet po negatívnom tehotenskom teste. Testujte sa, kamaráti, a nevystavujte sa žiadnym zbytočným rizikám,“ odkázala blondínka.

Wanda Hrycová sa doma pravidelne testuje. Výtery vraj už zvláda ako majster.
Zobraziť galériu (4)
Wanda Hrycová sa doma pravidelne testuje. Výtery vraj už zvláda ako majster.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Pod fotkou negatívneho testu, samozrejme, pribudli aj komentáre, kde ju ľudia varujú pred spoľahlivosťou testov, keďže antigénové nie sú také presné ako PCR. Wanda však odpovedala a vysvetlila, že sa testuje naozaj často. „Som si toho vedomá. Ale keď si ich robíš párkrát do týždňa, myslím, že to riziko eliminujem. Aj keď nie na 0, samozrejme,” dodala Hrycová. A veru, toto riešenie je stále lepšie, ako sa nedať testovať vôbec a spoliehať sa len na šťastenu. 

Viac o téme: Wanda HrycováAndy Hryc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu