Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Wanda Hrycová pozitívna na COVID-19: Myslela si, že je z najhoršieho vonku... Jej stav sa zhoršil!

Wanda Hrycová je v domácej karanténe s koronavírusom. Zobraziť galériu (6)
Wanda Hrycová je v domácej karanténe s koronavírusom. (Zdroj: Facebook W.H.)

BRATISLAVA - Wanda Hrycová (43) koronavírus ani preventívne opatrenia rozhodne nepodceňuje. Napriek tomu sa jej COVIDom-19 podarilo nakaziť. Informovala o tom na sociálnej sieti Facebook v utorok poobede. A hoci si myslela, že z najhoršieho je už vonku, prerátala sa. Jej stav sa zhoršil!

Producentka Wanda Hrycová pravidelne podstupuje testovanie na COVID-19. Už len kvôli tomu, že cíti zodpovednosť voči svojmu ťažko chorému otcovi Andymu Hrycovi. Aj minulý týždeň sa zúčastnila celoplošného skríningu. Výsledok bol negatívny. No keďže sa necítila dobre, spravila si ešte ďalšie dva antigénové testy. Aj tie preukazovali, že je zdravá. 


Wanda Hrycová je pozitívna na COVID-19: Vyšli jej 3 negatívne AG testy... Až PCR ukázal pravdu!


Rozhodla sa preto ísť na istotu a objednala sa aj na PCR test. Až ten odhalil, že blondínkino telo bojuje s koronavírusom. „Po piatich dňoch a cca 90 prespatých hodinách som späť medzi živými... Zaľahla som s bolesťou hlavy a celého tela presne jeden deň po obdržaní negatívneho výsledky z celoplošného AG skríningu. Následne som si urobila ešte ďalšie dva AG testy, aj tie boli negatívne,“ informovala na Facebooku Hrycová. 

„Dnes mi prišiel výsledok PCR testu. Som pozitívna. Tento post nemá za cieľ nikoho hejtovať. Tento post má len upozorniť, že akýkoľvek papier z AG testovania, ktorý tvrdí, že ste negatívny/a, je len zdrap papiera, ktorý nepotvrdzuje vôbec nič,“ napísala v utorok poobede Hrycová s domnienkou, že je už z najhoršieho vonku. My sme ju v tejto súvislosti v stredu oslovili... No priznala, že jej stav sa zhoršil. 

„Príznaky mám asi miernejšie oproti niektorým ľuďom, avšak je to ako na hojdačke. Doteraz len bolesť hlavy, slabosť, únava, mierny kašeľ. Včera som mala pocit, že už je dobre, avšak dnes opäť horšie. Navyše som začala cítiť tlak na prieduškách a kašeľ sa trošku zhoršuje. Stále ležím,“ povedala pre Topky.sk Hrycová. No veríme, že už nič horšie ju v súvislosti s koronavírusom nečaká... Prajeme skoré uzdravenie!

Wanda Hrycová pozitívna na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook W.H.)

Wanda Hrycová pozitívna na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook W.H.)

Viac o téme: Wanda Hrycová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu