Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Rezešovej priznanie týždeň po hrôzostrašnej nehode: Urobila som chybu!

Linda Rezešová Zobraziť galériu (4)
Linda Rezešová (Zdroj: Instagram LR)

BRATISLAVA - Skončila so zapadnutým jazykom a v bezvedomí. Od hrôzostrašnej nehody Lindy Rezešovej už uplynul týždeň a podnikateľka ozrejmila niekoľko ďalších detailov, ako celá situácia prebehla. A uznala, že urobila chybné rozhodnutie.

Deň pred záverom roka 2020 mala Linda Rezešová nehodu. Na skokovom tréningu spadla z koňa a skončila rovno pod jeho kopytami. V bezvedomí a so zapadnutým jazykom ju duchaprítomne zachraňoval kamarát a následne zdravotníci. 

Po týždni podnikateľka ukázala, ako sa jej zatiaľ zahojili zranenia. „V podstate som len zašitá, mám nejaký monokel pod okom, nažltnutú sánku, hematómy na tele a ešte sa cítim taká ako opitá, chodím tak dosť malátne ešte,” vymenovala s tým, že s veľkou pokorou ďakuje za svoj život tam hore a tiež všetkým, ktorí sa o ňu postarali. 

Rezešovej priznanie týždeň po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram LR)

Rezešovej priznanie týždeň po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram LR)

Nezabudla tiež zdôrazniť zodpovednosť pri športovaní a nosenie prilby. Tú Linda síce nezanedbala, no pri nehode urobila chybu. V zlomku sekundy, keď sa snažila zachrániť sa, vybrala si proste zlú možnosť. „Viac-menej to bola moja chyba. Padla som jej na krk, ja som sa jej toho krku chytila namiesto toho, aby som padla vedľa nej – bolo by to určite bezpečnejšie, lebo by precválala popri mne. Ja som sa jej chytila za krk, visela som jej na krku, ale tam sa samozrejme neudržíte nekonečne, keď ten kôň cvála. Takže padla som rovno pod jej nohy a teda precválala cezo mňa,” uviedla Rezešová na sieti Instagram. 

A podelila sa aj o to, na čo posledné sa dokáže rozpamätať. „Bohužiaľ, od toho pádu si nepamätám už nič... Pamätám si, ako som padala, videla som tie jej kopytá a nohy a potom už som stratila vedomie,” prezradila. Ako sa neskôr dozvedela, mala zapadnutý jazyk, ktorý jej vytiahol kamarát Dušan Sabo. „Prebrala som sa na chvíľu v sanitke, počula som, že hučí sanitka, že ma niekam vezú a potom som sa prebrala až v nemocnici na chirurgii pod zelenou plachtičkou, keď mi zošívali bradu a ústa,” povedala Linda, ktorá vo svojich príspevkoch neustále zdôrazňovala vďačnosť za to, že prežila. 

Linda Rezešová spadla z koňa (Zdroj: Instagram LR)

Viac o téme: Linda Rezešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu