Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V Oteckoch odzvonilo ďalšej z hlavných postáv: Markizácka hviezda končí!

V Oteckoch odzvonilo ďalšej z hlavných postáv! Zobraziť galériu (4)
V Oteckoch odzvonilo ďalšej z hlavných postáv! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V markizáckych Oteckoch končí ďalšia hviezda. Po tom, čo zo seriálu naposledy kvôli materskej odišla Anna Jakab Rakovská, sa fanúšikovia musia rozlúčiť s ďalšou ženskou postavou, ktorú si mnohí doslova zamilovali...

S populárnym seriálom sa najnovšie rozlúčila herečka Dominika Kavaschová. A to z rovnakého dôvodu ako jej predchodkyne Mary Bartaloš a spomínaná Anna Jakab Rakovská. Sympatická brunetka sa nedávno pochválila tou najkrajšou správou v živote ženy - už onedlho sa stane mamičkou. Pracovné povinnosti tak museli ísť bokom a umelkyňa sa momentálne sústredí na svoj maličký poklad v brušku. 

Galéria: Dominika Kavaschová

No a keď sme už pri brušku, konečne ho ukázala. Na Instagrame zverejnila záber, kde už vidno jej tehotenské krivky. Dominika sa totiž rozhodla poslať odkaz fanúšikom, ktorých mrzí, že nateraz v seriáli Oteckovia končí. „Ďakujem za vaše každodenné správy. Plné lásky, prajnosti, ale aj smútku, že na čas odchádzam zo seriálu. Vážim si, že ma máte takto radi,” napísala herečka s tým, že si cení aj pochopenie, že najdôležitejšie je teraz bábätko. 

Dominka Kavaschová ukázala tehotenské bruško
Zobraziť galériu (4)
Dominka Kavaschová ukázala tehotenské bruško

Herečka má za sebou posledné nakrúcanie Oteckov
Zobraziť galériu (4)
Herečka má za sebou posledné nakrúcanie Oteckov

Čo sa týka nakrúcania, to posledné už má za sebou. A štáb i kolegovia dali tehotnej herečke najavo, ako veľmi si ju vážia. Na rozlúčku jej darovali nádhernú kyticu. „Tento môj milý kolega Marek Fašiang ma dnes s produkciou Oteckov takto krásne prekvapili. Ďakujem vám všetkým, milí kolegovia a milý štáb. Ľúbim vás,” odkázala im Dominika, ktorá zverejnila aj milé zábery zo svojho nateraz posledného dňa. 

 

Viac o téme: Dominika KavaschováOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu